ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για τη διατήρηση σε λειτουργία του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:02:00 μ.μ. | | | |
Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για τη διατήρηση σε λειτουργία του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ στο Άργος
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη με θέμα την ανάγκη διατήρησης σε λειτουργία του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ στο Άργος. Ο κ. Ανδριανός είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Χατζηδάκη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει το ζήτημα άμεσα.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Με πολυάριθμες κοινοβουλευτικές μου παρεμβάσεις – αναφέρω χαρακτηριστικά την Ερώτηση 3936/6-3-2017 και τις Αναφορές 2109/7-7-2017 και 2176/24-7-2017 – έχω συστηματικά τονίσει την ανάγκη διατήρησης σε λειτουργία του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ στο Άργος, της έδρας του μεγαλύτερου σε πληθυσμό δήμου της Αργολίδας, όπου εδώ και χρόνια παρατηρείται αποψίλωση υπηρεσιών.

Η σημερινή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με συνέπεια και αποτελεσματικότητα προωθεί την ψηφιακή εξυπηρέτηση των πολιτών από τις δημόσιες υπηρεσίες εξαλείφοντας βήμα προς βήμα την ανάγκη για αυτοπρόσωπη παρουσία και τη συνεπαγόμενη γραφειοκρατική ταλαιπωρία. Είναι όμως αναγκαίο υπηρεσίες όπως τα υποκαταστήματα του ΕΦΚΑ να παραμείνουν σε πλήρη λειτουργία μέχρι να αποδειχθεί στην πράξη ότι πλέον δεν συντρέχει κανένας λόγος μετακίνησης των εξυπηρετούμενων πολιτών που συνεπάγεται κόστος σε έξοδα και χρόνο.

Κατόπιν αυτού,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Με ποιες συγκεκριμένες ενέργειες θα διασφαλιστεί η συνέχιση της πλήρους λειτουργίας του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ στο Άργος».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ