ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Πληγή οι διαρρήξεις οχημάτων λουόμενων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:21:00 π.μ. | | |
Πληγή οι διαρρήξεις οχημάτων λουόμενων
Πληγή αποτελεί και για την Αργολίδα η δράση συμμοριών που διαπράττουν διαρρήξεις και κλοπές σε αυτοκίνητα λουόμενων σε παραλίες.

Το φαινόμενο είναι συχνό σε απομακρυσμένες περισσότερο παραλίες όπου οι λουόμενοι δεν εχουν οπτική επαφή με τα αυτοκίνητα τους και στις περισσότερες φορές οι δράστες προκαλούν και σοβαρές φθορές στα οχήματα προκειμένου να αποσπάσουν τα κλαπέντα αντικείμενα, σπάζοντας τα τζάμια.

Χαρακτηριστικό το περιστατικό που σημειώθηκε την Κυριακή στην περιοχή του Ξηροπήγαδου και για την ακρίβεια στην παραλία που βρίσκεται κάτω από το νεκροταφείο.

Οι δράστες έσπασαν το τζάμι  αυτοκινήτου και έκλεψαν δύο βαλίτσες με αντικείμενα ονυχοπλαστικής,τη τσάντα και έγγραφα της ιδιοκτήτριας. 

Το γεγονός καταγγέλθηκε από την παθούσα στην αστυνομία όπου ενημερώθηκε οτι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο. 

Ίδια περιστατικά έχουν κατά καιρούς σημειωθεί ακόμα και σε παραλίες πολυσύχναστες και όχι απαραίτητα απομακρυσμένες όπως στις παραλίες Αρβανιτιάς και Καραθώνας στο Ναύπλιο. 

Η αστυνομία έχει εξιχνιάσει αρκετές τέτοιες περιπτώσεις αλλά φαίνεται πως η συγκεκριμένη πρακτική έχει βρει πολλούς μιμητές που επιδίδονται στις διαρρήξεις και τις κλοπές σε αυτοκίνητα λουομένων.

Επομένως χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους λουόμενους που προτιμούν τις απομακρυσμένες κυρίως παραλίες , να μην αφήνουν μέσα στο όχημα τους αντικείμενα αξίας που μπορούν να τραβήξουν την προσοχή των επίδοξων διαρρηκτών και φυσικά να έχουν οπτική επαφή με το όχημά τους. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ