ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:36:00 π.μ. | |
Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Επιδαύρου
Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Επιδαύρου, θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη  την Τρίτη 10-8-2021 και ώρα 13.00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Περί κατανομής εγκριθεισών ανθρωποωρών για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας των σχολικών μονάδων του Δήμου Επιδαύρου για το διδακτικό έτος 2021-2022, σε θέσεις μερικής ή πλήρους απασχόλησης.

2. Ορισμός συμβολαιογράφου για την σύνταξη δανειστικού συμβολαίου μεταξύ του Ταμείου Παρακαταθηκών και του Δήμου Επιδαύρου για την εκτέλεση του επενδυτικού έργου «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας στα όρια του Δήμου Επιδαύρου» ενταγμένου στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.

3. Έγκριση εντολής Δημάρχου περί ορισμού δικηγόρου για κατάθεση ανακοπής και αίτησης αναστολής κατά της 3483/14-7-21 επιβολής κατάσχεσης εις χείρας τρίτου του Ευάγγελου Κόλλια κατά Δήμου Επιδαύρου .

4. Έγκριση εντολής Δημάρχου περί ορισμού δικηγόρου για υποβολή έγκλισης κατά του Δημητρίου Αγγέλου για την πράξη της υπεξαίρεσης ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

5. Εξειδίκευση πιστώσεων για την επιχορήγηση πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

6. Καθορισμός των όρων της απευθείας ανάθεσης έργου με τίτλο «Επούλωση Λάκκων. » ποσού 16.120,14€ πλέον ΦΠΑ 24% (3.868,83) και έγκριση της συνταχθείσας μελέτης.

7. Εισήγηση τροποποίησης προϋπολογισμού .

Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.
Αναστάσιος Κ. Χρόνης
Δήμαρχος Επιδαύρου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ