ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Ευχαριστίες από τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες Αργολίδας προς το ΚΤΕΛ

Ευχαριστίες από τον Συλλόγο Ατόμων με Αναπηρίες Αργολίδας προς το ΚΤΕΛ
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Αργολίδας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Πρόεδρο κο Αθανάσιο Μαρούση και όλο το Δ.Σ. της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, για τη δωρεάν μεταφορά των κατασκηνωτών του Συλλόγου μας καθώς επίσης και των συνοδών τους (36 συνολικά), στη Νέα Μάκρη και συγκεκριμένα στον Άγιο Ανδρέα, όπου υλοποιήθηκε το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2021 της ΠΟΣΓΚΑμεΑ.

Αξίζει να αναφερθεί, πως δεν είναι η πρώτη φορά που το Δ.Σ. της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, στηρίζει και υποστηρίζει τις δράσεις μας, αφού και στο παρελθόν έχουμε γίνει αποδέκτες της κοινωνικής ευαισθησίας της εταιρίας, επί προεδρίας του αείμνηστου Ανάργυρου Μαρούση. Με ιδιαίτερη συγκίνηση διαπιστώσαμε πως και ο γιος του, αλλά και όλο το Δ.Σ., συνεχίζουν στο δρόμο που είχαν χαράξει οι προκάτοχοί τους, με γνώμονα την κοινωνική προσφορά στην τοπική κοινωνία και τους τοπικούς φορείς.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κο Πέτρο Χατζίκο που ασχολήθηκε με όλες τις οργανωτικές λεπτομέρειες, με περισσή προθυμία και ευγένεια, καθώς επίσης και τον οδηγό κο Δημήτρη Παναγόπουλο, για την ευγένεια και την καλή του διάθεση!!

Εκ μέρους του ΔΣ

Η Πρόεδρος
Παπαγεωργοπούλου Αναστασία
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ