ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Δήμος Ναυπλιέων: «Προχωρώντας πάντα με αίσθημα ευθύνης»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:21:00 μ.μ. | |
Ο Δήμος Ναυπλιέων είναι ο Δήμος του Πολιτισμού, είναι ο Δήμος που μέσα από τις πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις συμπληρώνει την μοναδικότητα της πόλης μας και όλου του Δήμου Ναυπλιέων.


Βρεθήκαμε στην δυσάρεστη θέση προ ολίγων ημερών να ακυρώσουμε τις εκδηλώσεις, που είχαν ήδη ανακοινωθεί από 1η έως 31 Αυγούστου μετά την αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 και στην περιοχή μας, σεβόμενοι τόσο την δημόσια υγεία όσο και την οικονομία του τόπου μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι εκθέσεις, συμπεριλαμβανομένης και της έκθεσης βιβλίου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Για να γίνουμε πιο σαφείς , ήδη έχουμε αναφέρει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε μέσα από τις εκδηλώσεις και τις δράσεις του δήμου μας, να προκληθεί συγχρωτισμός και να παρθούν αποφάσεις εις βάρος των επιχειρηματιών, γιατί ως γνωστόν είμαστε από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς και ήδη για τον Αύγουστο η πληρότητα βρίσκεται στο 100%.

Όσον αφορά τον θεσμό πλέον του Αυγούστου, της Ναυπλιάδας, που συνδιοργανώνουμε με τον Προοδευτικό Σύλλογο Παλαμήδης, προ δεκαπενθημέρου σε συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου , της προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ κας Μαρίας Ράλλη και του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου , συναποφασίστηκε ομόφωνα να μην προχωρήσει η πραγματοποίηση όλου του προγράμματος της Ναυπλιάδας αλλά να γίνει η έκθεση ζωγραφικής και το τελευταίο βράδυ, η καθιερωμένη βαρκαρόλα με την ρίψη των βεγγαλικών, καθώς είναι εκδήλωση που δεν θα έχει καθήμενους και δεν θα προκαλέσει πρόβλημα σε ότι αφορά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Επομένως η κάθε αντιπολιτευτική κορόνα και ως συνήθως οι δήθεν εθνοσωτήρες , για ακόμα μία φορά προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να «κερδίσουν» λίγη δημοσιότητα.

Με τις ευχαριστίες μας σε όλους όσοι συνεργάστηκαν με τον Δημοτικό Οργανισμό προκειμένου να στηθούν οι εκδηλώσεις που αναγκαστικά ακυρώθηκαν, ευχόμαστε υγεία και σίγουρα ο χρόνος είναι σύμμαχος μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ