ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Ο εργατόκοσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για βοήθεια στους πυρόπληκτους

Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Ο εργατόκοσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για βοήθεια στους πυρόπληκτους
Τις φωτιές σε πολλές περιοχές τις αντιμετώπισαν οι κάτοικοι με τα ίδια τους τα χέρια. Με οργάνωση, αλληλεγγύη και δράση απέναντι στις πιο αντίξοες συνθήκες. Μέσα από τις στάχτες και την τραγωδία μπορεί να δυναμώσει η ελπίδα, η εργατική κινητοποίηση και διεκδίκηση. 

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Εκατοντάδες εργαζόμενοι, αγρότες, άνεργοι, συνταξιούχοι, τσακισμένοι από την ακρίβεια, τους φόρους και τις μειώσεις μισθών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα το σωματείων του νομού και από το υστέρημα τους συγκέντρωσαν υλικά και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους. Ο εργατόκοσμος της περιοχής μέσα στο δεκαπενταύγουστο και παρά τον καύσωνα δεν σταμάτησε να καταφθάνει.
Είναι συγκινητικό πως οι αξίες του λαού μας, της εργατικής τάξης, οι αξίες της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας στηρίζουν τους χιλιάδες πληγέντες αυτές τις δύσκολες ώρες. Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη και την συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης τις επόμενες μέρες με επόμενο σταθμό το 2ο εργατικό φεστιβάλ, (λεπτομέρειες του θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.)

Με τις φωτιές ακόμη να καίνε, η κυβέρνηση επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του λαού που έχασε το σπίτι και το βιος του, με επιδόματα πίσω απ’ τις πραγματικές, άμεσες και επείγουσες ανάγκες των πυρόπληκτων. Για να σταθεί στα πόδια του ο λαός την επόμενη μέρα απαιτούνται άμεσα αποζημιώσεις στο 100% των καταστροφών.

Καμία εμπιστοσύνη και συναίνεση στην κυβέρνηση την οποία προσφέρει απλόχερα ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου το αστικό πολιτικό σύστημα να μείνει αλώβητο.
Η ΔΙΚΑΙΗ ΟΡΓΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!! ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!

Παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας! Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη, την οργάνωση, τη διεκδίκηση!


ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ & ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΟΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
e-mail: idypal.argolidas@gmail.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ