ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών για την υπηρεσία "Βοήθεια στο σπίτι"

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών για την υπηρεσία "Βοήθεια στο σπίτι"Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε προς τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών και την υπηρεσία "Βοήθεια στο σπίτι" ο πρώην προϊστάμενος Δημοσίων Σχέσεων Ν.Α. Αργολίδας και πρώην Υποδιοικητής Γεν. Νοσοκομείου Άργους Σπυρίδων Νικ. Ζέρβας.

Η επιστολή αναφέρει:

"Νέα Τίρυνθα Ναυπλίου 22/7/2021 

Κο Δημήτριο Καμπόσο Δήμαρχο Άργους - Μυκηνών Άργος 21 200 

Κύριε Δήμαρχε εύχομαι όπως εύρει η επιστολή μου υγιαίνοντα, πάντα δημιουργικό και αποτελεσματικό

. Εδώ και τρία (3) χρόνια η Ελένη Κούγια κάτοικος Κουγεϊκων Μύλων και μητέρα της συζύγου μου Μαρίας είναι ανάπηρη περισσότερο του 90% προχωρημένο στάδιο άνοιας με μόνιμο κλινοστασισμό και με εισόδημα από σύνταξη 330 €. 

Υποβάλαμε το αίτημά μας στην αντίστοιχη Υπηρεσία του δήμου σας «Βοήθεια στο σπίτι» και άμεσα το αίτημά μας ικανοποιήθηκε. Εδώ και δέκα (10) ημέρες η γερόντισσα Ελκένη 88 ετών άνοιξε το δέρμα της με όλες τις συνέπειες. 

Επικοινώνησα με την εξαίρετη - καλοδεκτική Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Κα Σοφία Ταραντίλη, ότε και επισκέφτηκε προσωπικά την ασθενή, και με την εξαιρετική επαγγελματική κατάρτισή της έχει βοηθήσει τα μέγιστα την γιαγιά (μέχρι που μου υπέδειξε και για αντιβίωση να της δώσουν πέραν του ξεχωριστού καθαρισμού που της γίνεται) που συμφώνησε και ο γιατρός μας ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ 

Κατόπιν των ανωτέρω οι ευχαριστίες μου και ο έπαινος προς την Προϊσταμένη Κα Ταραντίλη, την Κοινωνική λειτουργό και την Νοσηλεύτρια, παρακαλώ να τεθεί ως επαινετική επιστολή στο υπηρεσιακό φάκελλο σε κάθε μια, εις ένδειξη ελάχιστης ευγνωμοσύνης και άμιλλας στη δύσκολη χρονική περίοδο που ταλανίζει την κοινωνία μας και ιδιαίτερα τους υγειονομικούς μας.

Συγχαρητήρια προς όλους τούς αναφερομένους

Με τιμή

Σπυρίδων Νικ. Ζέρβας
πρώην προϊστάμενος Δημοσίων Σχέσεων Ν.Α. Αργολίδας
πρώην Υποδιοικητής Γεν. Νοσοκομείου Άργους"


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ