ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΚΑΦΕΣ - ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Παρέμβαση της Ελένης Παναγιωτοπούλου για ΕΦΚΑ στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 π.μ. | | |
Παρέμβαση της Ελένης Παναγιωτοπούλου για ΕΦΚΑ στο Άργος
"Η υποβάθμιση του Εφκα Άργους σε αποκεντρωμένο τμήμα με μεταφορά υπηρεσιών και προσωπικού στο Εφκα Ναυπλίου , που αναβαθμίζεται σε Τοπική Διεύθυνση Αργολίδας , το μόνο που θα πετύχει θα είναι η ταλαιπωρία των πολιτών του Δήμου Άργους Μυκηνών .


Αυτό είναι προφανές σε οποιονδήποτε έχει προσπαθήσει να συναλλαγεί με τον ΕΦΚΑ εξ αποστάσεως , ειδικά σε συνθηκες πανδημιας ! Η δια ζώσης επαφή με τους υπαλλήλους είναι δυστυχώς ακόμη απαραίτητη για την διεκπεραίωση των περισσότερων θεμάτων. Παρά την γενναία προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ για να ψηφιοποιήσει τις διαδικασίες και να απαλλάξει τους πολίτες από τα συνεχή πήγαινε-έλα της ταλαιπωρίας στις υπηρεσίες ,απέχουμε ακόμη πάρα πολύ από αυτό το σημείο. Και μέχρι να το επιτύχουμε, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις αλλαγές που προωθούνται.

Το Άργος μπορεί να μην είναι η πρωτεύουσα της Αργολίδας, όμως αποτελεί τον μεγαλύτερο δήμο του νομού σε πληθυσμό , έκταση και οικονομική δραστηριότητα και αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει σεβαστό από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που νομοθέτησε τις αλλαγές αυτές με το προεδρικό διάταγμα 8/ 2019, καθώς και από τον τότε και νυν βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι. Γκιόλα, του οποίου τα κροκοδείλια δάκρυα προσφάτως διαπιστώσαμε ...

Όπως θα έπρεπε να είχε γίνει σεβαστή και η ιδιαιτερότητα του Κρανιδίου, λόγω της γεωγραφικής και οδικής απομόνωσης του από τον υπόλοιπο νομό, και του οποίου το Εφκα επίσης υποβαθμίζεται .
Ο σχεδιασμός αυτός είναι έργο της κυβέρνησής σας και δεν έπρεπε να είχε γίνει κε.Γκιόλα.
Ο σχεδιασμός αυτός έπρεπε να είχε ανατραπεί κε. Ανδριανέ. Και θα είχε ανατραπεί, αν εσείς είχατε υπογραμμίσει επαρκώς τις ιδιαιτερότητες της Αργολίδας και είχατε κινητοποιηθεί επίμονα και αποτελεσματικά και όχι για τα μάτια του κόσμου.

Οι διαμαρτυρίες του Δημάρχου κ. Δ. Καμπόσου και των φορέων του δήμου Άργους - Μυκηνών είναι απόλυτα δικαιολογημένες.

Ας ανατραπεί ο σχεδιασμός τώρα."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ