ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας για τον κίνδυνο πυρκαγιάς: Καλώ τους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:06:00 μ.μ. | |
Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας για τον κίνδυνο πυρκαγιάς: Καλώ τους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση  (βίντεο)
Για την έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Αργολίδας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτεζος και προέτρεψε τους πολίτες να βρίσκονται για τις επόμενες ημέρες σε αυξημένη επιφυλακή, ώστε αν αντιληφθούν πυρκαγιά να ενημερώσουν άμεσα και χωρίς καθυστέρηση την πυροσβεστική.

Το Συντονιστικό Επιτελικό Όργανο διεξήχθη ταυτόχρονα και στις πέντε περιφερειακές ενότητες της Πελοποννήσου υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Παν. Νίκα. Παρόντες η διοίκηση της πυροσβεστικής, οι δήμαρχοι Ναυπλίου και Επιδαύρου, περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της πολιτικής προστασίας της περιφέρειας και όλων των δήμων, η αστυνομική διεύθυνση, ο στρατιωτικός διοικητής, η δασική υπηρεσία, ο υποδιοικητής του λιμενικού, εκπρόσωποι των εθελοντικών οργανώσεων.
 
"Απαιτείται τήρηση των μέτρων από όλους και αποφυγή κάθε δραστηριότητας που μπορεί να μας θέσει σε κίνδυνο πυρκαγιάς. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που αν ξεκινήσει μια φωτιά πολύ δύσκολα πια σταματάει." ανάφερε ο κύριος Μαλτέζος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ