ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Καρδιοχτύπησαν για αγνοούμενο λουόμενο στο Ναύπλιο - Επιχείρηση για την διάσωση του (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:13:00 μ.μ. | | | |
Καρδιοχτύπησαν για αγνοούμενο λουόμενο στο Ναύπλιο - Επιχείρηση για την διάσωση του (βίντεο)
Επιχείρηση διάσωσης λουόμενου ο οποίος βρισκόταν σε κίνδυνο, στήθηκε το απόγευμα στο Ναύπλιο, από ιδιώτη, ναυαγοσώστες, το Λιμεναρχείο Ναυπλίου και το ΕΚΑΒ Αργολίδας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας λουόμενος 75 χρονών που έκανε μπάνιο στην πλαζ της Αρβανιτιάς, απομακρύνθηκε πολύ από την παραλία, με αποτέλεσμα ο γιος του που βρισκόταν στη ακτή να τον χάσει και να καλέσει σε βοήθεια το λιμενικό.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν με εντολή και συντονισμό του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, ένα ναυαγοσωστικό από την παραλία Καραθώνας με ναυαγοσώστες και ένα τουριστικό σκάφος από το λιμάνι του Ναυπλίου, που ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις. Επίσης από την παραλία της Αρβανιτιάς ο κολυμβητής Γιάννης Τζανετόπουλος επιχείρησε και αυτός να προσεγγίσει τον 75χρονο, ενώ στο σημείο επικρατούσε μεγάλος κυματισμός.
Τελικά ο κολυμβητής εντοπίσθηκε με την βοήθεια όλων και περισυνελέγει σώος και μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Ναυπλίου όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Άργους για προληπτικούς λόγους.
Στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων μίλησαν ο Γιάννης Τσανετόπουλος, και οι ναυαγοσώστες της Καραθώνας Γιώργος Μάγκας, Χάρης Σιαχάμης και Γιώργος Καλοκαιρινός: 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ