ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Υγειονομικοί Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Πελοποννήσου: Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 μ.μ. | |
Υγειονομικοί Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Πελοποννήσου: Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας!
Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί των Κέντρων Υγείας αστικού τύπου στην Πελοπόννησο δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχημένη διεκπεραίωση του εμβολιασμού των συμπολιτών μας ενάντια στην Πανδημία. Συνολικά στα ΚΥ , σύμφωνα με υπολογισμούς του Υπουργείου Υγείας κι όχι δικούς μας, έχει πανελλαδικά διεκπεραιωθεί το 50% των εμβολιασμών!

Δουλέψαμε και δουλεύουμε Σάββατα και Κυριακές σε πολλά ΚΥ ,λόγω υποστελέχωσης συνεχώς, από τον Φεβρουάριο!

Είναι όμως απαράδεκτο 6 μήνες τώρα, να μην μας έχει καταβληθεί από την 6η ΥΠΕ ούτε ένα ευρώ! Στην όποια επικοινωνία μας δε, οι οικονομικές της υπηρεσίες, μας παραπέμπουν στις «Ελληνικές καλένδες».

Παρά τις διαβεβαιώσεις που πήραμε πριν σχεδόν 2 μήνες από τον Διοικητή Κο Καρβέλη ότι θα «επιληφθεί άμεσα» και από τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας Κο Θεμιστοκλέους ότι τα κονδύλια «υπάρχουν», παρά το γεγονός ότι οι συνάδελφοι μας στα Νοσοκομεία και στα ημιαστικά ΚΥ εξοφλούνται για την συμμετοχή τους στο εμβολιαστικό πρόγραμμα κανονικά, παρά το γεγονός ότι άλλες ΥΠΕ (1η, 2η & 4η τουλάχιστον) έχουν ήδη εξοφλήσει 2 μήνες και προχωρούν, η 6η ΥΠΕ « δεν πληρώνει – δεν πληρώνει»!!

Όμως «ΩΣ ΕΔΩ»!

Δεν μπορεί πια να γίνει αποδεκτό να συνεχίσουμε να δουλεύουμε χωρίς να πληρωνόμαστε! Δεν θα επιτρέψουμε η ευσυνειδησία , ο επαγγελματισμός και η διάθεση κοινωνικής προσφοράς των γιατρών να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης , επικοινωνιακής διαχείρισης και «ανέξοδου» δοξασμού τρίτων.

Απαιτούμε :

- ΑΜΕΣΗ καταβολή των δεδουλευμένων μας!

- Στελέχωση κι όχι αποστελέχωση των ΚΥ για να γίνουν εφικτές ολιγοήμερες αδειοδοτήσεις του Ιατρικού Προσωπικού.

Ναύπλιο 2/8/2021

         Ο Πρόεδρος               Ο Γ. Γραμματέας
Κωστάκης Προκόπης       Λαφαζάνος Γεώργιος



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ