ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αργολίδα - Πρόγνωση μέχρι την Τετάρτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:10:00 π.μ. | |
Αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αργολίδα - Πρόγνωση μέχρι την Τετάρτη
Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες στα δυτικά.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και βόρεια νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις, πρόσκαιρα στα νότια έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες κυρίως στη Μακεδονία και εκ νέου τις απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές μέχρι νωρίς το μεσημέρι στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο. Από τις απογευματινές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί.
Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Ιονίου έως 31 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Θεσσαλίας και πιθανώς της κεντρικής Στερεάς.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 37 Κελσίου.


ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 και κατά τόπους στην Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια.
Ανεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες τις πρώτες πρωινές και πιθανώς τις απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι επόμενες ημέρες…

ΣΑΒΒΑΤΟ 28-08-2021
Στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού τις βραδινές ώρες.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και, κυρίως στα δυτικά, θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και το απόγευμα στο νότιο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 32 με 34 και στα υπόλοιπα τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τους 31 με 32 και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-08-2021
Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της βορειοανατολικής χώρας.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ ενώ στα δυτικά και τα νότια θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο νότιο Αιγαίο
πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30-08-2021
Στη κεντρική και την ανατολική Μακεδονία καθώς και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα δυτικά και Μτα νότια 5 τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΤΡΙΤΗ 31-08-2021
Στην κεντρική και τη βόρεια χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01-09-2021

Στα βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα δυτικά και τα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ