ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους από τον Ερυθρό Σταυρό Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:39:00 μ.μ. | | | |
O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, από την πρώτη στιγμή, με την καθοδήγηση του Προέδρου Dr. Αντώνιου Αυγερινού , στάθηκε στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν από τις φωτιές ενισχύοντας τους, με κάθε μέσο , με την ταυτόχρονη συνδρομή των Περιφερειακών Τμημάτων του.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. ‘Αργους, στο πλαίσιο της υλικής υποστήριξης των πυρόπληκτων συμπολιτών μας, απεύθυνε κάλεσμα και προέβη σε συλλογή τροφίμων, νερών ειδών ατομικής υγιεινής και φαρμακευτικού υλικού στο γραφείο του Τμήματος μας.
Οι πολύτιμοι Εθελοντές του Τομέα Υγείας και της Κοινωνικής Πρόνοιας καθημερινά συγκέντρωναν ,κατέγραφαν και δεματοποίησαν την ανθρωπιστική βοήθεια που απλόχερα προσέφεραν συμπολίτες μας.
Ευχαριστούμε θερμά το 1ο Γενικό Λύκειο Άργους, το 1ο ΕΠΑΛ Άργους ,την Ενορία του Ι.Ν Αγίου Παντελεήμονα Μυκηνών, τον Ι.Ν Αγίου Νικολάου στο Μοναστηράκι ,το Σύλλογο Ξυλουργών Άργους κ Περιχώρων που εμπιστεύτηκαν τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τέλος την εταιρεία μεταφορών Drouzas Hellas που για μια ακόμη φορά μετέφεραν αφιλοκερδώς την ανθρωπιστική βοήθεια στην Κεντρική Αποθήκη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από όπου και θα γίνεται οργανωμένα η διανομή τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ