ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Το Ναύπλιο δείχνει την αλληλεγγύη του προς τους πυρόπληκτους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:43:00 π.μ. | | |
Το Ναύπλιο δείχνει την αλληλεγγύη του προς τους πυρόπληκτους
O Δήμος Ναυπλιέων πάντα στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι πολίτες της Χώρας μας, είναι δίπλα τους. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και στην περίπτωση των συνανθρώπων μας, που προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους αλλά και την ίδια τους την ζωή από την πύρινη λαίλαπα που κατακαίει πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Γι’ αυτό τον λόγο από σήμερα Σάββατο 7 Αυγούστου από τις 08.00 έως και τις 14.00 και κάθε μέρα τις ίδιες ώρες στον χώρο της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Ναυπλιέων ( 25ης Μαρτίου, 75 ), καλούνται οι δημότες μας να συνδράμουν τους πληγέντες συμπολίτες μας με την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης ( Εμφιαλωμένα νερά, χυμούς, τρόφιμα μακράς διαρκείας, μωρομάντηλα, αντισηπτικά, γάζες, ισοτονικά, σκυλοτροφές , γατοτροφές ).

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τόνισε: Ο Δήμος μας πάντα αλληλέγγυος σε όλες τις δύσκολες στιγμές καλεί τους πολίτες να συνδράμουν τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές με είδη πρώτης ανάγκης. Δεν μένουμε απαθείς. Η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας δείχνει το χαρακτήρα της , την ευαισθησία και όλοι μας δείχνουμε έμπρακτα τη στήριξή μας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ