ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Δημήτρης Κωστούρος προς τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες: Κερδίσατε τον πρώτο μεγάλο αγώνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:50:00 μ.μ. | |
Δημήτρης Κωστούρος προς τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες: Κερδίσατε τον πρώτο μεγάλο αγώνα
Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες.

Η χαρά μου και η συγκίνηση μου ιδιαίτερα για τους νέους και τις νέες του Δήμου μας που κατάφεραν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είναι πολύ μεγάλη.

Καταφέρατε το ακατόρθωτο μέσα σε αυτές τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες της τελευταίας διετίας. Μας κάνατε υπερήφανους και δώσατε το παράδειγμα ότι με επιμονή και αποφασιστικότητα όλα στην ζωή είναι δυνατόν να συμβούν. Κερδίσατε τον πρώτο μεγάλο αγώνα. Εύχομαι και ελπίζω να κερδίσετε και τους επόμενους.

Ξεχωριστά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς και στις οικογένειες σας, που στάθηκαν αρωγοί στην επίπονη αυτή προσπάθεια.

Στους νέους και τις νέες που δεν τα κατάφεραν να περάσουν στη σχολή της επιλογής τους θέλω να τους πω ότι όχι μόνο δεν είναι η μοναδική ευκαιρία που θα έχετε στις ζωές σας αλλά αυτή είναι η αφετηρία για να προχωρήσετε στις ζωές σας.
 
Η επίτευξη των στόχων σας δεν είναι υπόθεση μιας και μόνο προσπάθειας. Άλλωστε, οι επιλογές και ευκαιρίες που θα προκύψουν θα είναι πολλές.

Καλή σταδιοδρομία σε όλους σας. Το μέλλον σας ανήκει και είναι μπροστά σας.

Δημήτρης Κωστούρος
Δήμαρχος Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ