ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Αργολίδα: Συλλήψεις σε Ναύπλιο και Επίδαυρο για ναρκωτικά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:43:00 π.μ. | | | | |
Αργολίδα: Συλλήψεις σε Ναύπλιο και Επίδαυρο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (15.8.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας ένας 30χρονος ημεδαπός.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10,4- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου.

Επίσης συνελήφθη, χθες (15.8.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, ένας 26χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,11- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου.

Συνελήφθη επίσης την ίδια ημέρα το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Επίσης χθες (15.8.2021) το βράδυ, συνελήφθη στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) άτομα, 27χρονη ημεδαπή και 44χρονος αλλοδαπός, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ