ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Συνάντηση Ανδριανού στους αρχαιολογικούς χώρους των Μυκηνών και του Παλαμηδίου με συμβασιούχους φύλαξης και καθαριότητας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:48:00 μ.μ. | | | |
Συνάντηση Ανδριανού στους αρχαιολογικούς χώρους των Μυκηνών και του Παλαμηδίου με συμβασιούχους φύλαξης και καθαριότητας
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε τους αρχαιολογικούς χώρους των Μυκηνών και του Παλαμηδίου και συναντήθηκε με συμβασιούχους απασχολούμενους στη φύλαξη και καθαριότητα.
Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συζήτησα με τους συμβασιούχους της φύλαξης και της καθαριότητας το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθώς δεν έχουν πληρωθεί τα δεδουλευμένα τους από τις 7 Μαΐου. Επικοινώνησα άμεσα με την αρμόδια Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Μενδώνη, η οποία με πληροφόρησε ότι μόλις ενημερώθηκε για το πρόβλημα και έδωσε τις σχετικές εντολές ώστε οι εργαζόμενοι να πληρωθούν το συντομότερο δυνατό, καθώς προερχόμενοι και από την ανεργία, πέρα από τις ανάγκες τους έχουν να καλύψουν και τα καύσιμα που πληρώνουν για να μετακινούνται προς και από την εργασία τους.

Επίσης, επικοινώνησα με τον Πρόεδρο του ΤΑΠΑ κ. Παναγιώτη Νταή για το ζήτημα των εξαιρέσιμων και με ενημέρωσε ότι θα γίνει αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Ταμείου ώστε οι εργαζόμενοι να πληρωθούν και τους επόμενους μήνες για τα σαββατοκύριακα που θα εργαστούν».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ