ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

«Kandia’s Castle»: Η εργαζόμενη απολύθηκε γιατί αρνήθηκε να υποβληθεί στα απαραίτητα test για την αποφυγή διάδοσης του Covid 19

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:56:00 π.μ. |
«Kandia’s Castle»: Η εργαζόμενη απολύθηκε γιατί αρνήθηκε να υποβληθεί στα απαραίτητα test για την αποφυγή διάδοσης του Covid 19
Επιστολή απάντηση απέστειλε μέσω του εκπρόσωπου της η Διεύθυνση του ξενοδοχείου «Kandia’s Castle» στην ανακοίνωση μελών του σωματείου Υπαλλήλων Καφεζυθεστιατορίων Ξενοδοχείων Ύπνου Ναυπλίου για την απόλυση εργαζόμενης.

Η επιστολή αναφέρει:

"Σε απάντηση του ψευδούς άρθρου, το ξενοδοχείο «Kandia’s Castle» θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι:

Η εργαζόμενη παρότι είχε ενημερωθεί και της είχε γίνει παρατήρηση πάρα πολλές φορές εβδομαδιαίως να υποβάλλεται αρχικά σε self test και έπειτα σε rapid test για την αποφυγή διάδοσης του Covid 19, ουδεμία ενέργεια έκανε περί αυτού.

Η κυριότερη εργασιακή παράβαση είναι αυτή που αναγράφεται σχετικά με το τεστ υπάρχουν και άλλες πολλαπλές παραβάσεις για τις οποίες είχε παρατηρηθεί πολλαπλής, και για για τις οποίες αν χρειαστεί θα αναγράψουμε και θα αναφέρουμε.

Αυτό για να λάβετε γνώση τον λόγο που απελύθη λαμβάνοντας όλες τις νόμιμες αποζημιώσεις όπως ορίζει ο νόμος πλην το δώρο Χριστουγέννων που εν’ ευθέτω χρόνο θα αποδοθεί όπως ορίζει ο νόμος.

Οι παρατηρήσεις είχαν γίνει σύμφωνα με τις κάτωθι αποφάσεις:

· Δ1α/Γ.Π.οικ.32209/24.5.2021 Εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα που παρέχουν την εργασία τους με φυσική παρουσία.

· ΦΕΚ:3276. 24/07/2021 Υποχρέωση υποβολής των εργαζομένων σε εστίαση και τουρισμό σε δύο εβδομαδιαία τεστ ανίχνευσης κατά του κορονοιού.

Ο εκπρόσωπος"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ