ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Περνάει από την Αργολίδα η "32η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:06:00 μ.μ. | |
Περνάει από την Αργολίδα η "32η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα"
Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών διοργανώνει την «32η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα», το Σάββατο 2.10.2021, εκδήλωση ποδηλασίας δρόμου “Cycling For All” μη αγωνιστικού χαρακτήρα.Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδηλάτες – μέλη της ΠΕΠΑ, και μη μέλη σύμφωνα με την διαδικασία προκρισης, που έχει ορίσει η ΠΕΠΑ.


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:
2 Οκτωβρίου 2021
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 07:30 πμ. εμπρός από το Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο)
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Στο Άγαλμα Λεωνίδα εμπρός από το Εθνικό Στάδιο Σπάρτης.

Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να συμπτύξουν/αναπτύξουν κατηγορίες και να τροποποιήσουν το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τη διαδρομή σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή και ασφαλής η πρόσβαση για τους συμμετέχοντες σε όλα τα σημεία της διαδρομής.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο – Ζάππειο – Σύνταγμα – Ομόνοια – Λεωφόρος Αθηνών – Ν.Ε.Ο. Αθηνών / Κορίνθου – Κόρινθος – Π.Ε.Ο. Κορίνθου / Άργους – Μύλοι – Αχλαδόκαμπος – Τρίπολη – Σπάρτη τερματισμός ( Άγαλμα Λεωνίδα, εμπρός από το Εθνικό Στάδιο Σπάρτης).

Μέχρι την πρώτη στάση ανασυγκρότησης (Κόρινθος), όλοι οι συμμετέχοντες θα πηγαίνουν σε ελεγχόμενο ρυθμό, ενώ θα ακολουθήσει υποχρεωτική στάση 15 λεπτών, στο 76ο χλμ. (πρώτο σημείο ανεφοδιασμού).

Κατόπιν θα δοθεί ελεύθερο κίνησης για τους συμμετέχοντες, «εν κινήσει» στην Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Άργους κοντά στη διασταύρωση της Ακροκορίνθου κατόπιν εντολής του Διευθυντή της εκδήλωσης, σε σημείο που θα θεωρηθεί κατάλληλο ανάλογα με τις υπάρχουσες συνθήκες. Το σημείο αυτό είναι το Κέντρο Διασκέδασης Κατάη, 2 χλμ έξω από τον Σολωμό.

Δικαίωμα συμμετοχής στην εκδήλωση έχουν όλα τα μέλη ΠΕΠΑ ή αθλητές - αθλήτριες με Δελτίο Master Ε.Ο.Π. θεωρημένο το 2021 και έχουν λάβει μέρος και έχουν τερματίσει εντός ορίου χρόνου σε ένα (1) αγώνα αντοχής (από αυτούς που έδιναν προκριση) μέσα στο έτος 2021 καθώς και οι Super Randonneurs 2021 (σε Brevet της Π.Ε.Π.Α.) οι οποίοι πρέπει να προσκομίσουν πρόσφατη (εντός τριμήνου) ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο ή να έχουν δελτίο Π.Ε.Π.Α. ή Δελτίο Masters Ε.Ο.Π. και κάρτα υγείας εν ισχύ.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ