ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΑΕΚ νίκησε 36-26 τον Διομήδη στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:25:00 μ.μ. | | | |
Η ΑΕΚ νίκησε 36-26 τον Διομήδη στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»
Φώτο αρχείου
Ο αγώνας μεταξύ των δύο ελληνικών ομάδων άνοιξε σήμερα το πρόγραμμα στο 2ο διεθνές τουρνουά χάντμπολ «Ανδρέας Παπασταμάτης» στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ αγωνίστηκε κόντρα στον Διομήδη Άργους και πήρε τη νίκη με 36-26.


Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε πολύ πιο δυνατά από τον Διομήδη, σκοράροντας αρχικά με τον νεοαποκτηθέντα Ηλιόπουλο και τον Τζηρά για το 2-0. Ο Διομήδης μείωσε αλλά ο Τζήρας έκανε το 3-1. Ο Διομήδης απάντησε, αλλά οι Κεδέρης, Μυλωνάς και Πλάθα έκαναν το 6-2. 

Η ομάδα του Άργους πέτυχε δύο γρήγορα γκολ και ο Τζηράς έκανε 8 τα τέρματα της «Ένωσης». Έπειτα, η ΑΕΚ με τον Κεδέρη σημείωσε το 10-5, με τον Διομήδη με ένα γρήγορο σερί να κάνει το 10-9. Οι δύο ομάδες μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους πήγαιναν χέρι-χέρι, με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να λήξει 15-15.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μυλωνά να σκοράρει με το «καλημέρα». Ο Διομήδης ισοφάρισε αλλά ο Μόγια έκανε το 17-16. Οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί μέχρι το 20-20. Τότε ο Ουγκάλντε πήρε το «όπλο» του σκοράροντας τρία τέρματα, με τους Πλάθα, Ηλιόπουλο και Αραμπατζή να σκοράρουν και αυτοί από ένα γκολ κάνοντας το 26-21. Στη συνέχεια ο Αραμπατζής, ο Τζηράς και ο Αραμπατζής έγραψαν το 29-21, με την άμυνα αλλά και τον Μπουκοβίνα να ανεβάζουν ρυθμούς και να περιορίζουν την αντίπαλη ομάδα. 

Ο Διομήδης μείωσε σε 29-22, αλλά η ΑΕΚ με δύο πολύ γρήγορα γκολ άνοιξε και πάλι τη διαφορά των τερμάτων. Έκανε το 33-23 και έχοντας 10 γκολ διαφορά, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Το σφύριγμα του αγώνα, βρήκε την ΑΕΚ νικήτρια με 36-26.

ΑΕΚ – Διομήδης Άργους 36-26

ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Άτζελιτς, Μπουκοβίνας, Παπαδόπουλος, Αραμπατζής (4), Τζηράς (8), Νικολαΐδης (1), Μυλωνάς (4), Ηλιόπουλος (5), Πλάθα (5), Μόγια (2), Κοτσιώνης (2), Ουγκάλντε (3), Κεδέρης (2), Ζαρίγκος, Παπαδιονυσίου.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Γιώργος Χιώνης): Κρεμαστιώτης, Μάλλιος (4), Μάνθος (1), Τζίμπουλας (3), Μπρούνο (3), Σέβελεθ (4), Μούγιτς (5), Σέγιοβιτς (1), Αναγνωστόπουλος (5), Τσερνικάου, Μούγιτς Τζούρο, Κωστούλας, Χατζηκωνσταντίνου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ