ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Ναύπλιο το 3ο Πανελλήνιο Πολυθεµατικό Συνέδριο Αυτοάνοσων Νοσηµάτων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 π.μ. | | |
Στο Ναύπλιο το 3ο Πανελλήνιο Πολυθεµατικό Συνέδριο Αυτοάνοσων Νοσηµάτων
Tο 3ο Πανελλήνιο Πολυθεµατικό Συνέδριο Αυτοάνοσων Νοσηµάτων, Ρευµατολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, µε ∆ιεθνή Συµµετοχή θα πραγματοποιηθεί στις 24-26 Σεπτεµβρίου 2021, στο Συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ στο  Ναύπλιο.


Η μεγάλη επιτυχία των πρώτων δύο Συνεδρίων, με την δική σας συμμετοχή, στην Πορταριά Πηλίου το 2019 και στη Λίμνη Πλαστήρα το 2020 αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχή έκβαση του συνεδρίου μας στο Ναύπλιο (https://www.ird2021.gr).

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Ρευµατικών Παθήσεων και την Κλινική Ρευµατολογίας και κλινικής Ανοσολογίας, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με αναγνωρισμένες κλινικές και εργαστήρια ιατρικών σχολών της χώρας.

Το επιστημονικό Πρόγραμμα του τριήμερου Συνεδρίου θα τιμήσουν περισσότεροι των 150 ομιλητών και ομιλητριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην Διεθνή Επιστημονική Επιτροπή συμμετέχουν 25 αναγνωρισμένοι συνάδελφοι από τις ΗΠΑ, Καναδά, Βραζιλία, Μ. Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία, Ισπανία, Ισραήλ και άλλες χώρες του εξωτερικού.

Η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου και εμείς προσωπικά θεωρούμε τη συµµετοχή σας τιμητική και καθοριστική για την επιτυχία του Συνεδρίου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου
Καθηγητής Λάζαρος Ι. Σακκάς

Ο Αντιπρόεδρος του Συνεδρίου
& Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Καθηγητής ∆ηµήτριος Π. Μπόγδανος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ