ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Αδιανόητο περιστατικό: Ξέχασαν δίχρονο κοριτσάκι μέσα σε σχολικό λεωφορείο επί 5 ώρες (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:49:00 μ.μ. | |
Αδιανόητο περιστατικό: Ξέχασαν δίχρονο κοριτσάκι μέσα σε σχολικό λεωφορείο επί 5 ώρες (βίντεο)
Σύμφωνα με την αστυνομία, την Δευτέρα 20/09/2021, οδηγός σχολικού λεωφορείου ξέχασε το παιδί μέσα στο όχημα επί πέντε ολόκληρες ώρες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο οδηγός παρέδωσε τα νήπια στον σταθμό και επέστρεψε στο σπίτι του.

Το επόμενο δρομολόγιο ήταν μετά από αρκετές ώρες για να τα παραλάβει και να τα επιστρέψει στους γονείς τους.

Όμως, δεν πρόσεξε ότι δεν είχε παραδώσει στον παιδικό σταθμό όλα τα παιδιά και μέσα στο όχημα έμεινε ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών.

Την απουσία του παιδιού δεν κατάλαβαν ούτε οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού.

Το παιδί έμεινε εγκλωβισμένο μέσα στο λεωφορείο επί 5 ώρες και μάλιστα σε υψηλές θερμοκρασίες. Αρχικά κοιμόταν αλλά στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του αφού ξύπνησε και προφανώς τρόμαξε. Το κοριτσάκι έβαλε τα κλάματα και ένας περαστικός το άκουσε και κάλεσε την αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί.

Το παιδί απεγκλωβίστηκε σε κατάσταση σοκ. Οι γονείς, που ειδοποιήθηκαν αμέσως, υπέβαλλαν μήνυση κατά του οδηγού. Η αστυνομία τον προσήγαγε και πέρασε αυτόφωρο μαζί την ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού, οι συνοδηγοί και η βρεφονηπιοκόμος.

Σοκαρισμένη παραμένει η οικογένεια του 2χρονου κοριτσιού που «ξεχάστηκε» επί ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο στη Βάρκιζα.


Η μητέρα του κοριτσιού μιλώντας για την περιπέτεια του παιδιού ευχαρίστησε τη βρεφονηπιοκόμο και όπως είπε χαρακτηριστικά της χρωστάει τη ζωή του παιδιού της και θα της χρωστάει για πάντα.

«Στις 08.45 πήρε το παιδί το σχολικό και στη 12:35 με πήρε τηλέφωνο η αστυνομία για να με ρωτήσει αν έχω κάποια ενημέρωση. Μετά μου εξήγησαν τι συμβαίνει», τονίζει η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού.

«Η κοπέλα που το αντιλήφθηκε, το βρήκε κλειδωμένο στο λεωφορείο στη Βούλα και ενώ το σχολείο είναι στη Βάρκιζα. Το παιδάκι ήταν σε σοκ και δεμένο με τη ζώνη πάνω στο κάθισμα του λεωφορείου για τέσσερις ώρες. Η κοπέλα άκουσε τη φωνή του παιδιού, το έψαξε, πήγε και χτύπησε κουδούνια. Τελικά, πήρε τηλέφωνο στον αριθμό που είδε πάνω στο λεωφορείο».

Στη συνέχεια τόνισε πως «πριν φτάσω στο σημείο, είχαν πάει υπεύθυνοι του σταθμού και ζητούσαν από την κοπέλα, που είναι βρεφονηπιοκόμος, να φύγει και να μην φωνάξει την αστυνομία. Εκείνη είπε πως δεν πρόκειται να φύγει και θα περιμένει. Της χρωστάω τη ζωή του παιδιού μου και θα της τη χρωστάω για όλη μου τη ζωή».

«Το παιδί από χθες δεν κοιμάται καθόλου, δεν με αφήνει να πάω στη δουλειά μου, είναι σε κατάσταση σοκ. Φαίνεται πως ο οδηγός πάρκαρε το λεωφορείο στο σπίτι του και πήγε να ξεκουραστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ελεύθεροι με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκαν οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού στη Βάρκιζα και ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου, που συνελήφθησαν για το περιστατικό με το κοριτσάκι 2 ετών, το οποίο καταγγέλλονται ότι ξέχασαν επί ώρες μέσα στο όχημα.

Οι υπεύθυνοι για το συμβάν, που συνελήφθησαν μετά από μήνυση των γονέων του παιδιού, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ο οποίος διέταξε περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση ώστε να συμπληρωθεί με επιπλέον υλικό η δικογραφία, δίνοντας παράλληλα εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες, μέχρι τότε.
.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ