ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Αργολίδα: Με επιτυχία ο "6ος Αγώνας δρόμου μνήμης για την μικρασιατική καταστροφή"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:25:00 μ.μ. | | | |
Αργολίδα: Με επιτυχία ο "6ος Αγώνας δρόμου μνήμης για την μικρασιατική καταστροφή"
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το απόγευμα του Σαββάτου 18 Σεπτεμβρίου ο 6ος Αγώνας δρόμου μνήμης για την μικρασιατική καταστροφή «Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο»  στη Νέα Κίο Αργολίδας.
Διοργανωτές η Δ.Κ. Νέας Κίου, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και οι Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας  
Η εκκίνηση δόθηκε στις 17:15 για τα 11.000μ, και στις 17:30 μ.μ. για τους δρομείς των 5.000μ.
Ο αγώνας ξεκίνησε από τον προαύλιο χώρο του πρατηρίου καυσίμων SHELL, στην παραλιακή Οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου και κατεύθυνση τον χωματόδρομο δίπλα από τον Ερασίνο ποταμό.
Ο πρώτος της γενικής αντρών και η πρώτη της γενικής γυναικών όπως και ο/η πρώτος/η των κατηγοριών στα 11.000μ, o πρώτος και η πρώτη στα 5000μ οι δεύτεροι και τρίτοι έλαβαν μετάλλιο, ενω σε όλους τους τερματίσαντες δρομείς δοθηκε αναμνηστικό μετάλλιο.
Φέτος δοθηκε κύπελλο και στον πρώτο κάτοικο της Νέας Κίου που τερμάτισε στα 11.000μ.
Ο αγώνας υποστηρίχθηκε υγειονομικά από τον Ερυθρό Σταυρό Άργους και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ναυπλίου. Σημαντική Υποστήριξη στον Αγώνα παρείχαν οι Φίλοι Μοτοσικλέτας Αργολίδας (ΦΙΛΜΑ), το 1ο Σώμα Προσκόπων Άργους, η Τροχαία Άργους καθώς και οι τοπικοί Σύλλογοι της Δ.Κ. Νέας Κίου. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ