ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:43:00 π.μ. | | | |
Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, 10 Σεπτεμβρίου 2021 βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στο Αιγαίο και στην Εύβοια, ενώ τις θερμές ώρες της ημέρας παροδικές βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν και σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. 

Στις Σποράδες και στην Εύβοια, τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 7 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 28, στην Ήπειρο από 11 έως 28 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 10 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 29, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 29 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα 7-8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν επίσης βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 3-4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών ή καταιγίδων, κυρίως τις μεσημεριανές και πρώτες απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ