ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Σε αθλούπολη θα μετατρέψει τη Νέα Κίο ο Δ. Καμπόσος με το σύγχρονο γήπεδο που κατασκευάζει (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:19:00 μ.μ. | | | | |
Σε αθλούπολη θα μετατρέψει τη Νέα Κίο ο Δ. Καμπόσος με το σύγχρονο γήπεδο που κατασκευάζει (βίντεο)
Μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ο Δήμος Άργους Μυκηνών υλοποιεί δύο νέα γήπεδα σε Νέα Κίο και Δαλαμανάρα συνολικού προϋπολογισμού 728.067,38 ευρώ. Μάλιστα το γήπεδο της Νέας Κίου θα μπορεί να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικούς αγώνες έως και κατηγορίας SuperLeague!!!


Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος επισκέφθηκε το γήπεδο της Νέας Κίου όπου και ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του πλέον σύγχρονου γηπέδου. Το νέο γήπεδο θα διαθέτει μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο αγωνιστικό χώρο, κερκίδες και σύστημα φωτισμού συμπεριλαμβανομένων των ζωνών ασφαλείας περιμετρικά των γραμμών του αγωνιστικού χώρου.

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν οι χωματουργικές εργασίες καθώς και εργασίες καθαιρέσεων υπαρχόντων κατασκευών, ενώ απαιτούνται ακόμα εργασίες που προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε διάστημα 9-12 μηνών.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος δήλωσε:

«Αυτό το γήπεδο της Νέας Κιου μαζί με το γήπεδο της Δαλαμανάρας είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» ενώ συμβάλλει οικονομικά και ο δήμος μας. Ο προϋπολογισμός του γηπέδου της Νέας Κίου που βρισκόμαστε σήμερα προσεγγίζει τις 600.000 ευρώ και θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει όλων των κατηγοριών αγώνες και ευελπιστούμε να γίνει πόλος έλξης για πολλές αθλητικές διοργανώσεις»

Στη Νέα Κίο δημιουργείται μια αθλούπολη σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή. Τα αθλητικά έργα πάντοτε είναι αρεστά δεδομένης της παράλληλης καλλιέργειας σώματος και πνεύματος αφού πρόκειται για ανοικτές δομές προς χρήση για τις τοπικές κοινωνίες.

Αυτό που οφείλουμε να επισημάνουμε είναι, πως εξίσου σημαντική είναι η διαχείριση-συντήρηση του γηπέδου μετά την κατασκευή του καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου παρατηρούνται φαινόμενα εγκατάλειψης διαφόρων τέτοιων χώρων στο πέρασμα των χρόνων.
 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ