ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Σχολικά είδη από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου - Ερμιονίδας στον πυρόπληκτο δήμο Γορτυνίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:52:00 μ.μ. |
Σχολικά είδη από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου - Ερμιονίδας στον πυρόπληκτο δήμο Γορτυνίας
Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίας – Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και συγχρόνως να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά, για την ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ανταπόκριση όλου του ΛΑΟΥ του ΔΗΜΟΥ μας, για την συλλογή σχολικών ειδών προκειμένου να παραδοθούν εις τους πληγέντες από τις τελευταίες μεγάλες πυρκαγιές, συμπατριώτες μας στον ΔΗΜΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ.

Τα συγκεκριμένα πράγματα εν προκειμένω ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ και μάλιστα εν μέσω μιας συγκυρίας (κορονοϊος- οικονομική κρίση) η οποία δεν ευνοούσε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, ήταν τελικά εντυπωσιακά σε ποσότητα και ποιότητα. Η παραλαβή έγινε από τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας κ. Αναγνωστόπουλο Πάικο, ο οποίος αφού μας ευχαρίστησε, τόνισε ότι είμαστε και οι μοναδικοί που τους σκεφτήκαμε κατ΄αυτόν τον τρόπο.

Για μια ακόμα φορά λοιπόν το Εργατικό μας Κέντρο κράτησε όρθια και ψηλά την σημαία του Δήμου μας, όπως του αξίζει και του αρμόζει.

Τέλος είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε δημόσια την επιχείρηση «DROUZAS HELLAS» και προσωπικά τον κ. Κων/νο Δρούζα για την διάθεση ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ενός αυτοκινήτου προκειμένου να μεταφέρουμε τα ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ στα Τρόπαια Γορτυνίας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΠΛΙΑΣ - ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ