ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας: Προκήρυξη θέσεων για Κατατακτήριες Εξετάσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:04:00 μ.μ. | |
Μουσικό Σχολείο Αργολίδας: Προκήρυξη θέσεων για Κατατακτήριες Εξετάσεις
Το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι κατατακτήριες εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας για το σχολικό έτος 2021-2022. Η πρόταση του σχολείου μας για τις προσφερόμενες κενές θέσεις έχει ως ακολούθως:

Τάξη Θέσεις

Γ΄ Γυμνασίου 5
Α΄ Λυκείου 3
Β΄ Λυκείου 6
Γ΄ Λυκείου 3

Η παραπάνω πρόταση επικυρώθηκε από τη Δ.Δ.Ε. Αργολίδας.

Καλούνται οι κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών, που επιθυμούν την εισαγωγή των παιδιών τους στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας με την παραπάνω διαδικασία, να καταθέσουν σχετική αίτηση στη γραμματεία του σχολείου μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 13.00.

Επίσης οι υποψήφιοι μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετέχουν στις κατατακτήριες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στη Γ΄ τάξη Γυμνασίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη Λυκείου να ενημερωθούν έγκαιρα από τη γραμματεία του σχολείου, για τα μουσικά μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: 2751089277.

Ημερομηνία Διεξαγωγής Εξετάσεων: Τετάρτη 29/9/2021.

Οδηγίες

Τα μαθήματα που εξετάζονται στο πλαίσιο των κατατακτηρίων εξετάσεων είναι τα εξής:
Για τη Γ΄ τάξη Γυμνασίου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς ή άλλο υποχρεωτικό παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

Για την Α΄ τάξη Λυκείου: Ευρωπαϊκή Μουσική – Θεωρία και Πράξη και Εισαγωγή στην Αρμονία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς ή άλλο παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

Για τη Β΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, Ιστορία της Μουσικής, Υποχρεωτικό Ατομικό Όργανο – Πιάνο και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

Για τη Γ΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Μορφολογία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

Διαδικασία εξέτασης

Οι εξετάσεις ανά μάθημα διεξάγονται ως εξής:

γραπτά, ως προς το θεωρητικό μέρος, και προφορικά, ως προς το πρακτικό μέρος (Ευρωπαϊκή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, Ευρωπαϊκή Μουσική – Θεωρία και Πράξη και Εισαγωγή στην Αρμονία),
γραπτά (Ιστορία της Μουσικής)
δι’ ακροάσεως (Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα, Ατομικό Όργανο Επιλογής).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ