ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Πρόσληψη Ιατρού στο Δήμο Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:29:00 π.μ. | | | |
Πρόσληψη Ιατρού στο Δήμο Ναυπλιέων
Πρόσληψη ενός/μίας Ιατρού Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας με σύμβαση μίσθωσης έργου συνολικής διάρκειας ενός (1) έτους από την υπογραφή της σύμβασης, ανακοίνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων.


Έργο του/της ανωτέρω θα είναι η παροχή ιατρικών υπηρεσιών στους δημότες του Δήμου Ναυπλιέων σε συνεργασία με το νοσηλευτικό προσωπικό του Δήμου Ναυπλιέων . Ο ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του στους δημότες του Δήμου Ναυπλιέων σε συνεργασία με το νοσηλευτικό προσωπικό του Δήμου Ναυπλιέων . 

Συγκεκριμένα παρέχει γενική φυσική εξέταση , έλεγχο και παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης , μέτρηση του σακχάρου και των λιπιδίων του αίματος, καθώς και ηλεκτροκαρδιογραφική παρακολούθηση , παραπομπή σε άλλες ειδικότητες, σύσταση για παρακλινικές εξετάσεις και οδηγίες για φαρμακευτική αγωγή, συνταγογράφηση φαρμάκων καθώς και επίσκεψη στο σπίτι ανασφάλιστων, απόρων ή ασφαλισμένων στον ΟΓΑ σε έκτακτες περιπτώσεις. 

Στο πλαίσιο της προληπτικής ιατρικής διαφωτίζει και κατευθύνει τους δημότες οργανώνοντας ομιλίες και συζητήσεις ενώ συμμετέχει στην κατάρτιση διαφόρων προγραμμάτων συνεργαζόμενος με τα μέλη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου. 

Υλοποιεί προγράμματα πρόληψης και αγωγής υγείας . 

Παρέχει υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής πρωτοβάθμιας φροντίδας και συνταγογράφησης φαρμάκων. Συντάσσει σχετικό αρχείο που θα περιέχει ξεχωριστό φάκελο της εξέτασης και των αντίστοιχων ανά εργασία μετρήσεων του κάθε δημότη, καθώς και το ιατρικό ιστορικό του, με σκοπό την περαιτέρω αξιοποίησή του ως προς την προληπτική και κατασταλτική ιατρική αγωγή που πρέπει κατά περίπτωση να ακολουθηθεί. 

Τα στοιχεία του προαναφερθέντος αρχείου που θα δημιουργηθεί θα υπάρχουν καταχωρημένα σε αντίστοιχο αρχείο του ιατρείου και οι δημότες θα μπορούν να τα επικαλούνται οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, είτε για ενημέρωση δική τους, είτε των ιατρών από τους οποίους παρακολουθούνται. 

Συμμετέχει σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής προστασίας που περιλαμβάνουν ενέργειες πρόληψης και αγωγής υγείας. 

Ελέγχει τους κατ` οίκον ασθενούντες υπαλλήλους σύμφωνα με το άρθρο 96 του Ν. 4483/2017 Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι το ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων που εδρεύει στο Ναύπλιο αλλά και στα περιφερειακά δημοτικά ιατρεία που βρίσκονται στις τοπικές και δημοτικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων. 

Το ποσό της αμοιβής ανέρχεται σε 15.000,00€ συμπεριλαμβανομένου τυχόν ΦΠΑ. Ο/Η ανάδοχος δεν δικαιούται επίδομα εορτών καθώς άδεια και επίδομα αδείας. Ο/Η ανάδοχος θα εισπράττει την αμοιβή του με βάση δελτίο παροχής υπηρεσιών θεωρημένου από την οικεία Δ.Ο.Υ. και η εκτέλεση του έργου δεν συνδέεται με το ωράριο εργασίας των υπηρεσιών του Δήμου . 

Ημερομηνία λήξης παραλαβής των αιτήσεων έως και Δευτέρα 20/9/2021.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ