ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους του Θεατροδρομίου Ναυπλίου για οικονομική υποστήριξη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:29:00 μ.μ. | |
Κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους του Θεατροδρομίου Ναυπλίου για οικονομική υποστήριξη
Αγαπητοί/ές φίλοι/ες του «Θεατροδρομίου», αγαπητά μέλη,

Μετά από μήνες σιωπής λόγω COVID 19, συνδεόμαστε και πάλι μαζί σας και ξεκινάμε τις δράσεις μας με ένα διαγωνισμό θεατρικής γραφής με θέμα «Από την Ιστορία στη Θεατρική Γραφή».

Συμμετείχαν 55 διαγωνιζόμενοι και προκρίθηκαν 9 έργα, 3 σε κάθε ηλικιακή ομάδα.

Για την τελική φάση του διαγωνισμού, όπου θα ανακοινωθούν οι νικητές και τα έργα τους θα παρουσιαστούν θεατρικά στο Φουγάρο από την ομάδα Playback Ψ, χρειαζόμαστε την οικονομική σας βοήθεια.

Από το όνειρο για να περάσουμε στην πράξη χρειαζόμαστε την οικονομική σας υποστήριξη. Η όποια συμβολή σας (χορηγία ή κατάθεση της ετήσιας συνδρομής) είναι σημαντική για να γίνει αυτή η εκδήλωση.

Το Θεατροδρόμιο υπάρχει εξαιτίας της αγάπης όλων μας για τον πολιτισμό και το θέατρο. Στηρίξτε μας σε αυτή την διαδρομή.

Σημείο είσπραξης: Κατάστημα «Μάσκα» στο Μεγάλο Δρόμο, στο παλιό Ναύπλιο. Ο Κυριάκος Σάμιος, θα παραλαμβάνει τις συνδρομές και θα σας δίνει τις αντίστοιχες αποδείξεις/κουπόνια συνεισφοράς.

Περιγραφή διαγωνισμού

Το Θεατροδρόμιο προσκάλεσε μικρούς και μεγάλους να γράψουν μία μικρή θεατρική σκηνή, μονόλογο ή διάλογο, με αφορμή τη ζωή και το έργο ενός προσώπου της Επανάστασης ή ένα γεγονός από την Επανάσταση.

Δεχθήκαμε 55 γραφές, μαθητών Δημοτικού, εφήβων, κι ενηλίκων. Η κριτική επιτροπή ξεχώρισε εννέα γραφές, τις οποίες η Ομάδα Ψ, του Εφαρμοσμένου Θεάτρου Play Back Theater, θα ζωντανέψει στη σκηνή, την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου το απόγευμα, στο Garden Kiosk του πολιτιστικού κέντρου Φουγάρο.

Ευχαριστούμε θερμά το Φουγάρο για την υποστήριξη, όπου θα μας παρέχει δωρεάν το χώρο, την ηχητική κάλυψη και τον φωτισμό.

Περισσότερα προσεχώς!
Εκ του ΔΣ του Θεατροδρομίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ