ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Ναύπλιο για τον Ι. Καποδίστρια ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας

Στο Ναύπλιο για τον Ι. Καποδίστρια ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας
Στην ετήσια τελετή μνήμης για τον Ιωάννη Καποδίστρια που έλαβε χώρα στο Ναύπλιο -σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου- παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, παρέστη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Στο πλαίσιο της εν λόγω εκδήλωσης τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον ναό του Αγίου Σπυρίδωνα από τον μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο και στη συνέχεια έγινε απόδοση τιμών και κατάθεση στεφανιών στο άγαλμα του Ι. Καποδίστρια. Ακολούθησε επετειακή ομιλία στο Βουλευτικό σχετικά με τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια.

Παρόντες στη σημερινή εκδήλωση ήταν επίσης, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Γκιόλας, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος και οι θεματικοί ομόλογοί του Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης και Πρόνοιας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, φορέων και συλλόγων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ