ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης για πυρόπληκτους γονείς, κηδεμόνες, μαθητές και εκπαιδευτικούς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 π.μ. | |
Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης πυρόπληκτους γονείς, κηδεμόνες, μαθητές και εκπαιδευτικούς
Ανακοινώνεται ότι, σε κάθε Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) της Π.Δ.Ε. Πελοποννήσου, λειτουργεί Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης, από τις 8:00 έως τις 14:00 κάθε εργάσιμης μέρας, στην οποία θα μπορούν να απευθύνονται πυρόπληκτοι γονείς, κηδεμόνες, μαθητές/τριες (εφόσον είναι ενήλικοι) και εκπαιδευτικοί για να αναζητήσουν συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη.

Επιπλέον, οι γονείς, οι κηδεμόνες, οι μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί Θα μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. της περιοχής τους και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το αρμόδιο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Θα λαμβάνει τα μηνύματα και Θα επικοινωνεί με τον/την αποστολέα ώστε να παράσχει την κατάλληλη υποστήριξη αξιοποιώντας τρόπους άμεσης ή έμμεσης υποστήριξης, ηλεκτρονικά (π.χ. emaΙl) ή με τηλεφωνική επικοινωνία.

Σε κάθε ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Θα τηρείται, με ευθύνη του/της Προϊσταμένου/ης, Βιβλίο Καταγραφής όλων των επικοινωνιών χωρίς να αναφέρονται τα στοιχεία των γονέων, κηδεμόνων, μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών, που Θα προσφεύγουν για συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη, έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτη προστασία των προσωπικών τους δεδομένων.

Αναλυτικά η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) και το τηλέφωνο κάθε ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Π.Δ.Ε. Πελοποννήσου http://pelop.pde.sch.gr

Συγκεκριμένα:

ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.               ΤΗΛΕΦΩΝΟ               ΕΜΑΙΙ 

ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2752096065 mail@kesy.arg.sch.gr
ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ 2710221575 mail@kesv.ark.sch.gr 
ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΚΟΡΙΝΟΙΑΣ 2741074754 mail@kesy.kor.sch.gr 
ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ 2731363380 mail@kesy.lak.sch.gr 
ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2721361228 mail@kesy.mes.sch.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ