ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Εξετάσεις Χειριστών Klark για πρώτη φορά στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:18:00 μ.μ. | | | |
To Σάββατο 25/9/2021 διενεργούνται για πρώτη φορά στο Ναύπλιο, εξετάσεις πρακτικού σκέλους για την πιστοποίηση γνώσεων & δεξιοτήτων χειριστών περονοφόρων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC/17024.


Οι εξετάσεις πιστοποίησης θα διεξαχθούν από τον διαπιστευμένο από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), Φορέα Πιστοποίησης Eurocert ΑΕ, στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας Δήμας ΑΕΒΕ, 2ο χλμ Άργους - Ναυπλίου, Άργος 21200 .

Στις εξετάσεις θα συμμετάσχουν 25 εργαζόμενοι χειριστές & βοηθοί χειριστές klark, που ολοκλήρωσαν επιτυχώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Χειριστής μηχανήματων έργου (ειδικότητα 8: ειδικές εργασίες ανύψωσης - περονοφόρα) που υλοποίησε η εταιρεία Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΔΙΑΣΤΑΣΗ Α.Ε., στο πλαίσιο του έργου «Κατάρτιση και Πιστοποίηση εργαζομένων στον κλάδο της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας».

Το έργο εντάσσεται στο Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020 και υλοποιείται από την Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics με ανάδοχο τη Διάσταση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες κατάρτισης – πιστοποίησης στην εφοδιαστική αλυσίδα, που αφορούν 1200 εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και στις 13 περιφέρειες της χώρας.

Την πρακτική άσκηση των χειριστών περονοφόρων καθώς και το πρακτικό σκέλος της πιστοποίησης, υποστηρίζει με τη διάθεση σύγχρονων μηχανημάτων και εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού η εταιρεία Jungheinrich, κορυφαίος πάροχος Material Handling & Intralogistics Solutions (www.jungheinrich.gr).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ