ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Silver Shadow στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:53:00 μ.μ. | | |
Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Silver Shadow στο Ναύπλιο
Ένα μεγάλο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου 18 Σεπτεμβρίου στο Ναύπλιο.

Πρόκειται για το Silver Shadow μήκους 195 μέτρων, με σημαία Μπαχάμες χωρητικότητας 608 επιβατών και 412 ατόμων πληρώματος, ιδιοκτησίας της εταιρίας Silversea Cruises που βρίσκεται έξω από το λιμάνι του Ναυπλίου.

Mε τέσσερα κρουαζιερόπλοια, αντί ενός τα προηγούμενα χρόνια, κάνει φέτος home porting στην Ελλάδα η Silversea Cruises. 

Το πρώτο πλοίο της Silversea Cruises που ξεκίνησε κρουαζιέρες από το λιμάνι του Πειραιά είναι το Silver Moon στις 18 Ιουνίου, και ακολούθησαν στη συνέχεια άλλα τρία πλοία και συγκεκριμένα τα Silver Explorer, Silver Spirit και Silver Shadow. Συνολικά σε σύγκριση με άλλες χρονιές η Silversea Cruises αυξάνει τα calls στα ελληνικά λιμάνια κατά 100%.

Ο σχεδιασμός της Silversea Cruises, που εξειδικεύεται στις luxury κρουαζιέρες, αποτελεί έκφραση εμπιστοσύνης στον ελληνικό τουρισμό και ειδικότερα την ελληνική κρουαζιέρα, όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα, Σπύρος Αλμπέρτης. «Η εταιρία δείχνει έμπρακτα την προτίμησή της στη χώρα, που μπορεί να αναπτύξει μεγάλη δυναμική τα επόμενα χρόνια στις υψηλής ποιότητας κρουαζιέρες» αναφέρει ο κ. Αλμπέρτης ενώ σημειώνει ότι η ζήτηση και από τους πελάτες της από μεγάλες αγορές είναι υψηλή. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις άνοιξε το πρώτο πλάνο ταξιδιού “έκλεισε” σχεδόν αμέσως με κρατήσεις.
Σύμφωνα με τον Γιάννη Γελασάκη, ναυτικό πράκτορα της Silver Sea Cruises «η παρουσία τεσσάρων πλοίων της εταιρίας στα Ελληνικά νερά δημιουργεί ισχυρή βάση για ποιοτική αναβάθμιση του τουρισμού σε μια δύσκολη περίοδο αλλά και τόνωσης της κίνησης σε λιμάνια της χώρας, που δεν είναι και συνήθεις προορισμοί της κρουαζιέρας». 

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία αναμένεται να συμπεριλάβει πάνω από 20 νέους προορισμούς στην Ελλάδα όπως π.χ. τη Σύρο και το Ναύπλιο εκτός από τα συνηθισμένα λιμάνια που είναι η Σαντορίνη,. Μύκονος, Ρόδος, Κέρκυρα κ.λ.π.

Σύμφωνα με τον κ. Αλμπέρτη, η Silversea Cruises προσφέρει μοναδικές εμπειρίες ταξιδιού με έντονα τοπικά χαρακτηριστικά ενώ να σημειωθεί ότι με βάση στοιχεία της εταιρίας κάθε επισκέπτης της ξοδεύει περίπου 300 έως 400 δολ ανά λιμάνι, εξαιρουμένων των δαπανών για τις εκδρομές

Η Silver Seas Cruises εφαρμόζει πολύ αυστηρά πρωτόκολλα προστασίας από το κορωνοϊό ακολουθώντας τόσο τα ευρωπαϊκά όσο και τα αμερικάνικα πρωτόκολλα ενώ θα διαθέτει και «πλοίο καραντίνας» για το προσωπικό της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι η Silversea Cruises ανήκει στον Όμιλο της Royal Caribbean. Διαθέτει 10 κρουαζιερόπλοια πολυτελείας και «πιάνει» 900 λιμάνια σε όλο τον κόσμο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ