ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Ναύπλιο: Ολοκληρώθηκε η 11η Σύνοδος της Ένωσης των Συνηγόρων της Μεσογείου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:51:00 π.μ. | | |
Ναυπλιο: Ολοκληρώθηκε η 11η Σύνοδος της Ένωσης των Συνηγόρων της Μεσογείου
Ολοκληρώθηκαν στο Ναύπλιο οι εργασίες της 11ης Συνόδου και της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης των Συνηγόρων της Μεσογείου (Association of Mediterranean Ombudsmen - AOM).

Κατά τη δεύτερη ημέρα της Συνόδου, υιοθετήθηκε η Διακήρυξη του Ναυπλίου, ψηφίστηκε η νέα Χάρτα του AOM, έγινε έλεγχος των πεπραγμένων και αποφασίστηκε η διεξαγωγή νέων εκλογών για το Εκτελεστικό και Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΜ με την λήξη της παρούσας θητείας των μελών τους το 2022.
Περαιτέρω, ο ΑΟΜ υποδέχτηκε τα νέα μέλη του, την Επίτροπο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα της Ομοσπονδίας της Ρωσίας και την Επίτροπο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα της Ουκρανίας και κηρύχθηκε η λήξη της Συνόδου.
Στις εργασίες παρευρέθηκε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε ειδική εκδήλωση στο κάστρο του Παλαμηδίου που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων.

Η Σύνοδος διοργανώθηκε  υπό την προεδρία του Έλληνα Συνήγορου του Πολίτη κ. Ανδρέα Ποττάκη, με θέμα την κλιματική αλλαγή.
Τίτλος του Συνεδρίου ήταν η «Μεσόγειος: από τη Θάλασσα που μας χωρίζει, στη Θάλασσα που μας ενώνει» και η Επίτροπος συμμετείχε ως ομιλητής/εισηγήτρια με θέμα: "Οι ενεργειακές πηγές της Μεσογείου: βιωσιμότητα και δίκαιη χρήση”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ