ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Τέλος τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα για την Αργολίδα από σήμερα 1/10

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:05:00 π.μ. | |
Τέλος τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα για την Αργολίδα από σήμερα 1/10
Στο επίπεδο 3 (πορτοκαλί) του Επιδημιολογικού Χάρτη της χώρας εντάσσεται επισήμως με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας και μετά από εισήγηση των επιδημιολόγων η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας από τις 6:00 το πρωί σήμερα Παρασκευή 1η Οκτωβρίου.

Μετά την εκ νέου αξιολόγηση των δεδομένων από την επιτροπή των Λοιμωξιολόγων και την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού, στο πλαίσιο της επιδημιολογικής επιτήρησης της χώρας ανά Περιφερειακή Ενότητα και Δήμο σε εβδομαδιαία βάση, από σήμερα παύουν τα περιοριστικά μέτρα στην Αργολίδα που αφορούσαν την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 01:00 έως τις 6:00 το πρωί και η απαγόρευση μουσικής στα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης.

Τα επιδημιολογικά στοιχεία για την Αργολίδα στις 28/9/2021

Εμβολιαστική κάλυψη (τουλαχ.1η δόση): 63.52%* - 57.40%**
Ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί: 60.99%* - 54.91%**
Δείκτης θετικότητας ελέγχων: 0.66%
7-ήμ. Κυμαινόμενος Μέσος Όρος κρουσμάτων / 100.000 κατοίκους: 20.4
Εβδομαδιαία τάση: Πτωτική

*-**Η εμβολιαστική κάλυψη (* κάλυψη όπως προκύπτει από την τοποθεσία κάθε εμβολιαστικού κέντρου που μπορεί να περιλαμβάνει εργαζόμενους, μη μόνιμους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας κ.ά. και ** κάλυψη όπως προκύπτει από την διαθέσιμη πληροφορία διαμενόντων εντός της Περιφερειακής Ενότητας)

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι στην Αργολίδα όπως και σε όλη την επικράτεια, απαγορεύεται η διενέργεια οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων έναντι οποιασδήποτε μορφής ανταλλάγματος, με φυσική παρουσία πλήθους άνω των είκοσι (20) ατόμων σε ιδιωτικό, μη επαγγελματικό χώρο.

Το διοικητικό πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης ανέρχεται από 50.000 έως 200.000 ευρώ για τον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εν λόγω εκδήλωση
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ