ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Με επιτυχίες η συμμετοχή του Διαγόρα Άργους στο 6ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αισθητικής ομαδικής γυμναστικής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:04:00 μ.μ. | | |
Με επιτυχίες η συμμετοχή του Διαγόρα Άργους στο 6ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αισθητικής ομαδικής γυμναστικής
Ο Αθλητικός Σύλλογος Διαγόρας Άργους συμμετείχε στο 6ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αισθητικής ομαδικής γυμναστικής που έγινε στη Λάρισα 1-3 Οκτωβρίου με δύο ομάδες στις κατηγορίες 10-12 και 12-14.

Στην κατηγορία 10-12 η ομάδα με τις αθλήτριες Κατερίνα Αρματά, Αναστασία Πολίτη, Κων/να Πολίτη, Νάγια Μαυρομάτη κατέκτησε την τρίτη θέση και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Στην κατηγορία 12-14 η ομάδα με τις αθλήτριες Μαρία Μαυρόγιαννη, Μαρία Καπετάνου, Ανθούλα Γιαννάτου, Λύδα Κουτρουμπή και Νάγια Κουτούζου κατέκτησε την πέμπτη θέση.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την πολύ όμορφη παρουσία τους αλλά και για το πείσμα τους και την προσπάθεια τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κο Ιωάννη Μαλτέζο και την περιφερειακή ενότητα Αργολίδας για την οικονομική ενίσχυση στην μετακίνηση των αθλητριών μας, το πρακτορείο argolidatravel για την άψογη συνεργασία, τον φωτογράφο μας
Σαραντο Καχριμανη που επιμελήθηκε τις φωτογραφίες για τα δελτία των κοριτσιών καθώς και τις μουσικές των προγραμμάτων μας, την επιχείρηση Μπουκαρα Λουκία "vegetarian experts" για τα υπέροχα μπλουζάκια καθώς και τον Δήμο Άργους Μυκηνών και τον δήμαρχο μας Δημήτρη Καμπόσο για την στήριξη στο Σύλλογο μας.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας και στις προπονήτριες Χριστίνα Αναστασίου, Μαρία Δαφνα και Παναγιώτα Καραχάλιου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ