ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Η "Αθηνά" θα ταλαιπωρήσει και τη Δευτέρα πολλές περιοχές - Νέα κακοκαιρία από Πέμπτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 μ.μ. |
Η "Αθηνά" θα ταλαιπωρήσει και τη Δευτέρα πολλές περιοχές - Νέα κακοκαιρία από Πέμπτη
Η κακοκαιρία «Αθηνά» θα συνεχίζει να ταλαιπωρεί αρκετές περιοχές της χώρας και αύριο Δευτέρα όπως τονίζει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.
Με ανάρτησή του στο facebook ο Κλέαρχος Μαρουσάκης σημειώνει πως «σε κλοιό κακοκαιρίας θα παραμείνουν αρκετές περιοχές της χώρας μας  και αύριο με τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες να δοκιμάζουν τις αντοχές του κρατικού μηχανισμού που μετά και τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού, καλείται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αντιμετωπίσει πλέον τον κίνδυνο των πλημμυρών.

Μεγάλα ύψη βροχής μέχρι και αύριο

Με το βαρομετρικό χαμηλό στο Ιόνιο να ανατροφοδοτείται συνεχώς και να στέλνει διαδοχικά κύματα βροχοπτώσεων – καταιγίδων από τα δυτικά προς τα ανατολικά, αναμένουμε μεγάλα ύψη βροχής στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά αλλά και το δυτικό – βορειοδυτικό Αιγαίο. 

Νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας από Πέμπτη

Πρόσκαιρη εξασθένιση των έντονων φαινομένων αναμένουμε το διήμερο Τρίτη – Τετάρτη με τα τελευταία στοιχεία όμως να θέλουν νέο πολύ ισχυρό κύμα κακοκαιρίας από την Πέμπτη και μετά που δυστυχώς θα επηρεάσει και περιοχές που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ