ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Με πυροβολισμούς και καδρόνια διαλύθηκε αρραβώνας Ρομά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:17:00 π.μ. | | |
Με πυροβολισμούς και καδρόνια διαλύθηκε αρραβώνας Ρομά
Από τύχη και μόνο δεν υπήρξαν θύματα στο μακελειό που έγινε σε έναν οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα, όταν μέλη μιας από τις δυο οικογένειες που είχαν αρραβωνιάσει τα παιδιά τους έκαναν… έφοδο στο σπίτι της δεύτερης πυροβολώντας και προκαλώντας ζημιές!

Οι λόγοι της άγριας επίθεσης παραμένουν άγνωστοι, εικάζεται όμως ότι οι εισβολείς δυσαρεστήθηκαν με όσα συμφωνήθηκαν εν όψει του γάμου! Έτσι, όρμησαν στο σπίτι της άλλης οικογένειας όπου βρίσκονταν εννέα άτομα και ένας από αυτούς πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα προς το κτίριο, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κάποιον! Αυτοί που τον ακολουθούσαν, ήταν οπλισμένοι με καδρόνια με τα οποία προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι και σε δυο οχήματα των ενοίκων που ήταν παρκαρισμένα απ’ έξω!

Το επεισόδιο θα είχε απρόβλεπτη κατάληξη, αν δεν επενέβαιναν εγκαίρως αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν τρεις συλλήψεις. Αυτός που πυροβόλησε και άλλοι δύο που συμμετείχαν στην επίθεση είχαν προλάβει να διαφύγουν και αναζητούνται, ενώ οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, διατάραξη οικιακής ειρήνης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ