ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:25:00 μ.μ. | | |
Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος
Στη σύλληψη 61χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου, προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, με την κατηγορία της δωροληψίας και παράβασης καθήκοντος.

Ο συλληφθείς, που υπηρετεί σε φυλακές της Κεντρικής Ελλάδας, σύμφωνα με ένορκη μαρτυρία, πλησίασε αλλοδαπό κρατούμενο και του είπε ότι μπορεί να του προμηθεύσει μέσα στο κατάστημα κράτησης χασίς, αλκοόλ ή κινητό τηλέφωνο, έναντι χρηματικού ποσού.

Από την πλευρά του, ο κρατούμενος ενημέρωσε τις Αρχές και στη συνέχεια ζήτησε από τον σωφρονιστικό υπάλληλο να του βρει κινητό τηλέφωνο, έναντι 1.000 ευρώ, αντί 1.500 που αρχικά είχε απαιτήσει ο 61χρονος. Αμέσως μετά, σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, ο σωφρονιστικός υπάλληλος έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες στον κρατούμενο.

Σημειώνεται, ότι η σύλληψη του κατηγορούμενου πραγματοποιήθηκε την ώρα που παραλάμβανε, στο τοπικό ΚΤΕΛ, προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία παρέδωσε αστυνομικός της Υπηρεσίας. Ο σωφρονιστικός υπάλληλος αφού συνελήφθη, οδηγήθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και το σχηματισμό ποινικής δικογραφίας.

Ο 61χρονος πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα, Τρίτη 5 Οκτωβρίου, ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ