ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Παρουσία των υπουργών Αυγενάκη και Ταγαρά τα εγκαίνια του νέου κλειστού κολυμβητηρίου Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:09:00 π.μ. | | |
Εγκαίνια νέου κλειστού κολυμβητηρίου Άργους παρουσία των υπουργών Αυγενάκη και Ταγαρά
Τα εγκαίνια του Νέου Κλειστού Κολυμβητηρίου του Δήμου Άργους Μυκηνών πραγματοποιήθηκαν χθες Δευτέρα 4/10 παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσο, του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του Υφυπουργού αρμόδιου για θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Νικόλαου Ταγαρά, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, του Προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Κυριάκου Γιαννόπουλου, βουλευτών , αντιδημάρχων, αντιπεριφερειαρχών, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων ενώ τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ.Νεκτάριος.
Οι κάτοικοι του Άργους επιθυμούσαν ένα κλειστό κολυμβητήριο στον Δήμο τους και το αίτημα ικανοποιήθηκε. Το κολυμβητήριο κατασκευάστηκε με ιδίους πόρους από την Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Καμπόσου.
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ.Δημήτρης Καμπόσος δήλωσε :


«Δημιουργούμε ένα δήμο με καλύτερες προϋποθέσεις διαβίωσης για τους πολίτες. Αυτό είναι άλλωστε το ζητούμενο αλλά και η υποχρέωση κάθε δημοτικής Αρχής. Όπου υπηρετείται ο ρόλος αυτός, παραδίδονται έργα και υπηρεσίες και οι δημότες ξέρουν που πάνε τα χρήματα του Δήμου. Η χρηστή διαχείριση των οικονομικών πρέπει άλλωστε να αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αξία στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό της χώρας μας στα εγκαίνια ενός κολυμβητηρίου που είναι στολίδι για την περιοχή , για ολόκληρη την χώρα αλλά και για τον υγρό στίβο. Βρίσκομαι δίπλα σε έναν καλό φίλο σήμερα και είμαι εδώ για να πάρουμε μαζί την χαρά του πως όταν λειτουργείς οικονομικά, όταν λειτουργείς με νοικοκυροσύνη καταφέρνεις να κάνεις έργα να βάλεις στην άκρη χρήματα και να υλοποιήσεις ένα έργο που υπό άλλες συνθήκες το κόστος θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. Αυτό είναι ένα παράδειγμα που θα κρατήσω και θα το αναφέρω σε μελλοντικές συναντήσεις. Η παρότρυνση , πρόταση, πρόκληση του αγαπητού Δημάρχου θα αποτελέσει δέσμευση να συνεργαστώ για άλλη μια φορά με τον φίλο Νικο Ταγαρά και με όλους τους εμπλεκόμενους για να υλοποιήσουμε την ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του κολυμβητηρίου».
Ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Νίκος Ταγαράς δήλωσε :

«Είμαι σε μια ευχάριστη στιγμή να βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Αγαπητέ Δημήτρη ξέρω ότι είσαι πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό. Άλλωστε έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές και μάλιστα με επιτυχία. Χαίρομαι που βρίσκομαι σε έναν χώρο αθλητισμού που ενώνει τους ανθρώπους. Ένα κολυμβητήριο σύγχρονο που έχει και φιλο-περιβαλλοντικές διαστάσεις αξιοποιώντας τις ήπιες μορφές ενέργειας όπως είδαμε και στην παρουσίαση. Είμαστε εδώ όχι μόνο για να κόψουμε μια κορδέλα, κάτι το οποίο είναι συμβολικό , αλλά για να φανούμε χρήσιμοι».
Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης απέστειλε βίντεο με χαιρετισμό του:

Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι κοντά σας σ αυτά τα πολύ σημαντικά εγκαίνια για το Άργος. Ένα έργο που ο Δήμαρχος κατάφερε να κάνει με αυτοχρηματοδότηση . Ένα κλειστό κολυμβητήριο που δίνει την δυνατότητα πρόσβασης στους αθλούμενους καθ όλη την διάρκεια του έτους και βεβαίως είναι ένα έργο που έχει αξιοποιήσει τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες για την λειτουργία του. Συγχαίρω την δημοτική αρχή και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο γι αυτήν τους της επιτυχία και να ευχηθώ να συνεχίσει την παραγωγική του δραστηριότητα εμείς σε κάθε περίπτωση με τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτουμε θα είμαστε κοντά έτσι ώστε περισσότερα έργα να γίνουν πράξη.

Πρόεδρος Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Κυριάκος Γιαννόπουλος

Καλορίζικο κ. Δήμαρχε να το χαιρόμαστε!! Όπως καταλαβαίνετε ένα νέο κολυμβητήριο είναι ένα βέλος στην κολυμβητική φαρέτρα της ομοσπονδίας. Το νέο κολυμβητήριο είναι καταπληκτικό! Μας γεμίζει αισιοδοξία πως μέσα από δω θα βγουν οι νέοι πρωταθλητές μας και σε λίγο θα παρακολουθήσετε την εθνική ομάδα η οποία βγήκε μέσα από τέτοια κολυμβητήρια. Εύχομαι και ελπίζω από το Άργος να βγουν οι νέοι πρωταθλητές. Εδώ όπως είναι διαμορφωμένο το κολυμβητήριο μπορούμε να έχουμε και υδατοσφαίριση !
Την εκδήλωση πλαισίωσαν με ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα τα κορίτσια της Εθνικής Ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης.
 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ