ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Ισχυρή καταιγίδα στην Αργολίδα - Έρχεται νέα κακοκαιρία την επόμενη βδομάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:56:00 μ.μ. | | |
Ισχυρή καταιγίδα με δυνατή βροχή και αστραπές σημειώθηκε στην Αργολίδα το απόγευμα της Κυριακής 17 Οκτωβρίου.

Από την νεροποντή μέχρι στιγμής δεν εχουν σημειωθεί προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή Άργους και Ναυπλίου, εκτός από μικρές επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος που οφείλονται στις πολλές  ηλεκτρικές εκκενώσεις που συνόδευαν την καταιγίδα. 

Πρόσκαιρη βελτίωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες μέρες σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ο μετεωρολόγος, ωστόσο, αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως η πρόγνωση του καιρού δείχνει πως στο τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει τη χώρα στις 23 και 24 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως έρχεται νέα «δραστήρια» ατμοσφαιρική διαταραχή προς τα τέλη της εβδομάδας. Όπως γράφει, η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τα δυτικά, ενώ δεν υπάρχουν δεδομένα προς τον όγκο των βροχοπτώσεων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook:

«Αρκετά.... "δραστήρια" δείχνει η νέα ατμοσφαιρική διαταραχή προς τα τέλη της εβδομάδας (23-24) Oκτωβρίου!!!

Φίλες και φίλοι, και τα πρωινά σημερινά στοιχεία επιμένουν για νέα αλλαγή του καιρού προς τα τέλη της εβδομάδας αρχικά κυρίως στη δυτική Ελλάδα!

Η τροχιά του βαρομετρικού χαμηλού όμως καθώς και το βάθος του, που δεν μπορούμε από τώρα να τα γνωρίζουμε με ακρίβεια, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην κατανομή αλλά και την ένταση των βροχών και των καταιγίδων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου!»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ