ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Με απόλυτη επιτυχία το αναρριχητικό διήμερο στο Καταφύκι Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:19:00 μ.μ. | | |
Με απόλυτη επιτυχία το αναρριχητικό διήμερο στο Καταφύκι Ερμιονίδας
Αναρριχητικό Διήμερο πραγματοποιήθηκε στις 9-10 Οκτωβρίου 2021  Φαράγγι Καταφύκι στην Ερμιονίδα με την συνεργασία της Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ερμιονίδας και του ΕΟΣ Τρίπολης.

Σε αυτό το διήμερο δεν έγινε κάτι τυχαίο...

Δούλεψαν πολλοί και δουλεύουμε ακόμα, ο καθένας προσφέρει με τον τρόπο του και την ειδικότητά του για να τα καταφέρουμε.

Είναι μία καινούργια αρχή για τον Αναρριχητικό τουρισμό του τόπο μας.

Στο Δήμο Ερμιονίδας έχουμε πεδία και όμορφους προορισμούς που μπορούν να προσφέρουν μοναδικές στιγμές σε όσους αγαπούν αυτό το άθλημα ή καλύτερα αυτόν τον τρόπο ζωής.

Και ένα από καλύτερα πεδία είναι το αγαπημένο μας Φαράγγι Καταφύκι, είναι ένας προορισμός που μπορείς να συνδυάσεις πεζοπορία, αναρρίχηση, mountain bike, ή απλά να το επισκεφτείς και να θαυμάσεις τα επιβλητικά βράχια και την φυσική ομορφιά του.

Η εκδήλωση μας ήταν επιτυχημένη και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν και όλους όσους μας επισκέφθηκαν από διάφορες πόλεις όπως οι αγαπημένοι μας φίλοι και συνδιοργανωτές από την Τρίπολη και το Ναύπλιο, τους επισκέπτες μας από το Άργος, την Αθήνα, το Άστρος, το Λεωνίδιο κλπ... Που δεν πτοήθηκαν από τον καιρό, που τελικά μας έκανε τη χάρη να ευχαριστηθούμε το σκαρφάλωμα στο πεδίο όσο και τις παράλληλες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω το ΔΣ του ΕΟΣ Τρίπολης, και τον εκπαιδευτή μας και οδηγό βουνού Κώστα Κσουκλείδη για αυτή τη συνεργασία και προσπάθεια, που μέσα από τις εκδηλώσεις και τις σχολές βάζουν στον αναρριχητικό χάρτη τα πεδία της Ερμιονίδας.

Είχαμε την τιμή στο διήμερο μας να μας επισκέπτη ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προσπάθεια που γίνεται, η αντιδήμαρχος τουρισμού Αγγελική Λούμη, ο σύμβουλος περιφέρειας Αναστάσιος Γανώσης, και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού Δήμου Ερμιονίδας Δαμιανός Κουτούβαλης που φρόντισε να μη λείψει τίποτα απο την εκδήλωση.

Στο χρόνο αυτό θαύμασαν τους αναρριχητές και συζητήθηκαν οι ανάγκες και οι δυνατότητές του πεδίου.

Όλοι τους είναι αρωγοί αυτής της προσπάθειας, και μας επιβεβαίωσαν οτι θα είναι στο πλευρό μας. 
ους ευχαριστούμε θερμά!
Βέβαια πέρα από την εκδήλωση να ευχαριστήσω από καρδιάς τους ανθρώπους που πιστεύουν και δίνουν με πολύ όρεξη και αγάπη την προσφορά τους για να ολοκληρωθεί αυτό το project τις αναβάθμισης και της προώθησης του πεδίου αναρρίχησης στο Καταφύκι.

Χωρίς αυτούς δεν θα είχε γίνει τίποτα: Κώστας Τσουκλείδης, Χρήστος Ρήγας, Ηλίας Χουντάλας, Θωμάς, Χρήστος Τουτουντζής, Δαμιανός κουτουβαλης.
 
Σας ευχαριστώ όλους και πάνω από όλα για την ιδιαίτερη σχέση και φιλία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας!
 
Τα καλύτερα έρχονται..

Δαμιανός Νάκος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ