ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Βάζο με χρυσές λίρες που έκρυβε μια ηλικιωμένη κατέληξε στα... σκουπίδια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:49:00 μ.μ. | |
Βάζο με χρυσές λίρες που έκρυβε μια ηλικιωμένη κατέληξε στα... σκουπίδια
Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει μια ηλικιωμένη γυναίκα πως οι χρυσές λίρες που φύλαγε σε ιδιαίτερη κρυψώνα στο σπίτι της στον Πύργο, θα έφθανε η ώρα που θα... έκαναν φτερά και μάλιστα από δικό της λάθος.


Τελικά, οι λίρες που είχε κρύψει η ηλικιωμένη κατέληξε στα... σκουπίδια. Αλλά και η αναζήτησή τους ακόμα στον κάδο όπου κατέληξαν από λάθος, όταν συνειδητοποίησε τι έκανε, απέβη άκαρπη αφού, το απορριμματοφόρο τις είχε πάρει ήδη μακριά.

Το περιστατικό όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας ilialive.gr, συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι της ηλικιωμένης που βρίσκεται στην περιοχή της πλατείας Ανδριάρα. Η γυναίκα, είχε συγκεντρώσει κάποιες λίρες στο πέρασμα των χρόνων και τις φύλαγε σε ράφι της κουζίνας της μέσα σε ένα βάζο, όπου τις είχε τυλίξει με αλουμινόχαρτο.

Η οικιακή βοηθός όμως που είχε αναλάβει τη φροντίδα της ηλικιωμένης η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, από απροσεξία έριξε στο πάτωμα το βάζο με τις χρυσές λίρες που βρισκόταν στο ράφι. Έτσι όπως ήταν τυλιγμένες με το αλουμινόχαρτο δεν κατάλαβε το ακριβό περιεχόμενο του βάζου που είχε σπάσει και νομίζοντας ότι ήταν κάποιο μπαχαρικό, μάζεψε τα σπασμένα γυαλιά, μαζί με το αλουμινόχαρτο και τα πέταξε στα σκουπίδια.

Η ηλικιωμένη μια δύο ημέρες μετά αντιλήφθηκε πως το βάζο έλειπε και πληροφορήθηκε τι είχε συμβεί.

Οι δύο γυναίκες, μάταια αναζήτησαν στη συνέχεια τις χρυσές λίρρες μέσα στο κάδο απορριμάτων, αφού, στο μεταξύ, είχε περάσει το απορριματοφόρο και τις είχε πάρει.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ