ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Έναρξη καλλιτεχνικών τμημάτων από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:54:00 μ.μ. |
Έναρξη καλλιτεχνικών τμημάτων από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Επιδαύρου
Έπειτα από μια μεγάλη περίοδο αποχής από τις δράσεις πολιτισμού, η νεοσύστατη Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Επιδαύρου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) επενδύει στον τομέα του Πολιτισμού, διατηρώντας την πεποίθηση ότι ο πολιτισμός αποτελεί το σημαντικότερο πεδίο ενίσχυσης της παιδείας και της ανθρώπινης ελευθερίας.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Επιδαύρου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) με την εποπτεία και την λειτουργία των καλλιτεχνικών και μουσικοκινητικών τμημάτων, σκοπεύει στην εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος πολιτιστικής ανάπτυξης του Δήμου. 
Οι περισσότερες δράσεις των τμημάτων που σχεδιάσαμε θα γίνονται στο Λυγουριό, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Βασιλείου, ενώ δύο τμήματα θα λειτουργήσουν στον Άγιο Δημήτριο και στη Νέα Επίδαυρο.

Με γνώμονα τις ανάγκες που προκύπτουν, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Επιδαύρου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) σχεδίασε τα καλλιτεχνικά τμήματα να λειτουργήσουν στα χωριά που δεν υπήρχε παρόμοια δράση, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη της τις δράσεις των Αθλητικών και Πολιτιστικών τμημάτων των Συλλόγων που λειτουργούν ήδη.

Δήμος Επιδαύρου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ