ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Με Ιωνικό στην έδρα του ο Διομήδης Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:47:00 μ.μ. | | |
Με Ιωνικό στην έδρα του ο Διομήδης Άργους
Την ομάδα του Ιωνικού υποδέχονται οι Λύκοι του Διομήδη Άργους την  Τετάρτη 13/10 στις 17.00 στο κλειστό της Ν. Κίου, λίγες ημέρες πριν τον ευρωπαϊκό αγώνα με τη Δράμα. 

Μια ακόμα πρόκληση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και μία ακόμα ευκαιρία να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας, συμπαραστάτες στον αγώνα που δίνουν καθημερινά.
Η προετοιμασία για αύριο ολοκληρώθηκε και μιλήσαμε με τον παίκτη Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, ένα ακόμα παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου, που στελεχώνει την αντρική ομάδα:

«Δουλεύουμε καθημερινά και συστηματικά πάνω στα προπονητικά πλάνα με στόχο να γινόμαστε καλύτεροι. Κάθε ημέρα που περνά δενόμαστε περισσότερο. 

Όπως και στον αγώνα με τη Σαλαμίνα δεν καταθέσαμε τα όπλα, έτσι και αύριο με τον Ιωνικό σκοπεύουμε να βγάλουμε την ίδια ενέργεια και πάθος για τη νίκη από το πρώτο λεπτό. Θέλουμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας, γινόμαστε πιο δυνατοί μαζί τους. 

Η στήριξη και η ενθάρρυνση τους, ειδικά εμάς τους πιο μικρούς, μας τονώνει αφάνταστα. Με προσήλωση στο στόχο μας και τις οδηγίες του προπονητή μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας θα τα δώσουμε όλα αύριο μέσα στο γήπεδο για τη νίκη!»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ