ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Νέο κύμα βροχών θα επηρεάσει και την Αργολίδα (πρόγνωση)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:27:00 π.μ. | | |
Νέο κύμα βροχών θα επηρεάσει και την Αργολίδα (πρόγνωση)
Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα τις επόμενες ημέρες. Το νέο κύμα κακοκαιρίας ενδέχεται να επηρεάσει και την Αργολίδα την Κυριακή και την Δευτέρα.


Σάββατο: Τοπικές βροχές στα δυτικά

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, το Σάββατο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά. Στο Ιόνιο, την Ήπειρο και πιθανώς τη δυτική Στερεά θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στην ανατολική Πελοπόννησο, την κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία και τη δυτική Μακεδονία, όπου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν σποραδικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και τα νότια και θα φθάσει στα βόρεια τους 23 και στα υπόλοιπα τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή: Καταιγίδες σε Ιόνιο και Πελοπόννησο

Την Κυριακή, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, το βόρειο Αιγαίο και βαθμιαία στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα των προαναφερθεισών περιοχών θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες από τις βραδινές ώρες στο νότιο Ιόνιο και τη νότια Πελοπόννησο θα ενταθούν.

Στην υπόλοιπη χώρα, θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα 6 με 8 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ αρχικά στο βόρειο Αιγαίο και από το απόγευμα και στα υπόλοιπα. Τις βραδινές ώρες στο βόρειο Αιγαίο θα ενισχυθούν πρόσκαιρα στα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια κατά 3 με 4 βαθμούς.

Δευτέρα: Βροχές σε Κρήτη και Κυκλάδες


Στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη δυτική Κρήτη και τις δυτικές Κυκλάδες προβλέπονται τοπικές βροχές τη Δευτέρα. Στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα των προαναφερθέντων περιοχών θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, με βαθμιαία εξασθένηση. Στην υπόλοιπη χώρα, θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα ηπειρωτικά (εκτός ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης), την Εύβοια και τις Σποράδες, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 8 και στα ανοιχτά του νοτίου Ιονίου πιθανώς 9 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο νοτιοδυτικό Αιγαίο πιθανώς 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ