ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Κοινή προετοιμασία με την Βουλιαγμένη για το Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:44:00 μ.μ. | | |
Κοινή προετοιμασία με την Βουλιαγμένη γα το Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου
Πρόσκληση για φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας από το Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης έλαβαν οι Μίνι Παίδες (Κ13) του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου. 

Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή με χαρά καθώς μιλάμε για την καλύτερη ακαδημία υδατοσφαίρισης της χώρας με συνεχή παραγωγή αθλητών στις εθνική ομάδα.

Την Κυριακή που μας πέρασε οι μικροί αθλητές βρέθηκαν στη Βουλιαγμένη και έδωσαν δύο δυνατά φιλικά, ανταγωνιστικά σε υψηλό επίπεδο. Οι προπονητές μπόρεσαν να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε πολλούς αθλητές με κάποιους μάλιστα να παίρνουν το βάπτισμα πυρός!

Παράλληλα στο κενό των δύο αγώνων η αποστολή φιλοξενήθηκε στους ξενώνες της Βουλιαγμένης και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις βλέποντας προπονήσεις από τα διάφορα υδάτινα σπορ που καλλιεργούνται στον Όμιλο αλλά και γευμάτισε έχοντας για θέα την επιβλητική τροπαιοθήκη του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Ευχαριστούμε πολύ τον τεχνικό διευθυντή της Βουλιαγμένης κ. Αρτίν Ελμισιάν, τους προπονητές κ. Στέλιο Πρωτονοταριο και κ. Γιώργο Αλεβίζο και τον έφορο κ. Αλέξανδρο Βλάσση για την πρόσκληση, τα παιχνίδια και τη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις τους.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ