ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Σύσκεψη αντιδημάρχων στο Άργος λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:21:00 μ.μ. | | |
Έκτακτη σύσκεψη αντιδημάρχων του Δήμου Άργους Μυκηνών πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 14/10, στο Δημαρχείο του Άργους για την διασφάλιση του καλύτερου συντονισμού όλων των υπηρεσιών του Δήμου για την αντιμετώπιση κινδύνων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την περιοχή μας τις επόμενες ώρες.

 Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ προβλέπει για σήμερα Πέμπτη 14/10 και αύριο Παρασκευή 15/10 νέα κακοκαιρία στη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια των φαινομένων από ισχυρούς ριπαίους ανέμους.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ.Χρήστος Πετσέλης, ο αντιδήμαρχος λειτουργίας του Τμήματος Αποκομιδής Απορριμμάτων της Δ/νσης Δόμησης, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου, διαχείρισης, κίνησης και συντήρησης οχημάτων καθαριότητας, σχεδιασμού, συντονισμού και εποπτείας καθαριότητας και ανακύκλωσης κ. Θοδωρή Οικονόμου, , η αντιδήμαρχος Λειτουργίας και κίνησης μηχανημάτων έργου, διαχείρισης, κίνησης και συντήρησης οχημάτων του Δήμου πλην αυτών της καθαριότητας, διαχείρισης – οργάνωσης, καθημερινής εποπτείας των εργαζομένων γενικών καθηκόντων κ. Σπυριδούλα Σπανού, ο Αντιδήμαρχος εποπτείας ανθρώπινου δυναμικού κ. Βασίλης Τάγκαλης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ κ. Πέτρος Διολίτσης όπου και συντόνισαν τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους ώστε να βρίσκονται σε επιφυλακή για το επόμενο 24ωρο.
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για το συνέδριο της ΚΕΔΕ όπου είναι και ομιλητής είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους και την πολιτική προστασία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ