ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των εκπαιδευτικών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:25:00 μ.μ. | |
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των εκπαιδευτικών
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας χαιρετίζει τον δίκαιο αγώνα των Εκπαιδευτικών ενάντια στην προσπάθεια της κυβέρνησης να διαμορφώσει σχολεία δύο ταχυτήτων μέσω της αξιολόγησης των σχολικών μονάδων. Θέλουν να διαμορφώσουν σχολεία που θα λειτουργούν σαν επιχείρηση, με γονείς που θα ζητιανεύουν χορηγίες και δωρεές.

Όμως η πολιτική που θέλει να μετατρέψει τα σχολεία σε επιχειρήσεις και τη μόρφωση σε εμπόρευμα έχει ήδη απορριφθεί από τη συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών, των μαθητών, των γονιών, όλου του λαού. Το «χαστούκι» της συμμετοχής του 95% των εκπαιδευτικών στην απεργία – αποχή από την διαδικασία κατηγοριοποίησης και υποβάθμισης των σχολείων, παρά τους εκβιασμούς και τις απειλές από το Υπ. Παιδείας, οδηγεί την κυβέρνηση στον μόνο δρόμο που της έχει απομείνει, στην ένταση της καταστολής και του αυταρχισμού.

Η Κυβέρνηση που πριν μια βδομάδα έστειλε τα ΜΑΤ στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, επιχείρησε ξανά να φιμώσει τους αγωνιζόμενους εκπαιδευτικούς με δικαστικές αποφάσεις, συκοφαντίες και απειλές. Η επιλογή της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει τους εκπαιδευτικούς, είναι κομμάτι της προσπάθειας να φιμωθεί κάθε φωνή αντίστασης και να μπουν στον γύψο τα συνδικάτα.

Όμως για άλλη μια φορά θα φάει τα μούτρα της. Η αταλάντευτη αγωνιστική στάση εκπαιδευτικών και μαθητών, η πλατιά αλληλεγγύη απ’ όλα τα συνδικάτα και από κάθε εργαζόμενο, θα στείλουν και αυτές τις απαγορεύσεις στο καλάθι των αχρήστων.

Καλούμε όλους του συναδέλφους, όλους τους εργαζόμενους του νομού μας να στηρίξουν το δίκαιο αγώνα των εκπαιδευτικών.

Συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση των εκπαιδευτικών τη Δευτέρα 11/10/2021 στην πλατεία Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) στις 11 το πρωί.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ