ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Μαρία Ράλλη: Η οδική ασφάλεια πρέπει να είναι προτεραιότητα για όλους μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:39:00 π.μ. | | | |
Μαρία Ράλλη: Η οδική ασφάλεια πρέπει να είναι προτεραιότητα για όλους μας
"Η λειτουργία του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής ήταν από τους βασικότερους στόχους που έθεσα και δημόσια , αναλαμβάνοντας ως πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ.Η πανδημία στεκόταν εμπόδιο , αλλά εμείς ακάθεκτοι εργαζόμασταν. Η χαρά και η ικανοποίηση για ένα τέτοιο δώρο που χαρίσαμε χθες στα παιδιά μας απερίγραπτη.
Όλα ξεκίνησαν από μία εκδήλωση το 2017 , που συνδιοργανώσαμε με τον σύλλογο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου για την οδική συμπεριφορά , όπου διαπιστώθηκε τόσο έντονα η ανάγκη της λειτουργίας του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής . Χωρίς δεύτερη σκέψη , στο χαιρετισμό μου τότε εκεί δεσμεύτηκα για την επαναλειτουργία του και με την άμεση στήριξη του Δημάρχου μας κ. Δημήτρης Κωστούρος , άρχισαν οι διεργασίες . 
Η ανάγκη για σωστή κυκλοφοριακή αγωγή , αλλά και το υψηλό αίσθημα ευθύνης μας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο αποτέλεσαν το εφαλτήριο σχεδιασμού και υλοποίησης μιας σειράς εργασιών οι οποίες έδωσαν ζωή και πάλι στο πάρκο μας. 
Ως φορείς που νοιαζόμαστε για το μέλλον του τόπου μας, οφείλουμε να βάλουμε το λιθαράκι μας για να πάψουμε να θρηνούμε θύματα στους δρόμους. Με την παραπάνω προοπτική, ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εγκαινίασαν χθες την λειτουργία του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής. 
Επειδή πιστεύουμε ότι η οδική ασφάλεια πρέπει να είναι προτεραιότητα για όλους μας, θέλουμε να μυήσουμε παιδεία και σωστή κυκλοφοριακή αγωγή, σε όλη την οικογένεια. Η ζωή στο δρόμο πρέπει να έχει ασφάλεια και το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, θέλουμε να αποτελέσει το κύτταρο ενημέρωσης ενάντια στα τροχαία ατυχήματα. 
Ο νέος που έχει διαμορφώσει κυκλοφοριακή συνείδηση από το σχολείο και έχει αποκτήσει δεξιότητες συμπεριφοράς, οραματίζεται μια άλλη κοινωνία, όπου η Οδική ασφάλεια θα είναι αυτονόητη. 
Η συνεργασία και εδώ πολύπλευρη και δεδομένη και οφείλονται ευχαριστίες στο τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου και ειδικότερα στο διοικητή κ. Κωνσταντίνο Θάνο ( Costas Thanos ) για την καθοριστική του συμβολή και εμφανέστατη αγάπη για τα παιδια και τη μύηση τους στην οδική συμπεριφορά , στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας( Aikaterini Douranou )και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας( Βασίλης Γ. Πολύδωρος )στο Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου , στο Σωματείο Εκπαιδευτών Αργολίδας για την προσφορά τους σε εθελοντικές εκπαιδεύσεις ,στον Sotiris Giannopoulos για την εθελοντική παρουσία και συνεισφορά ,στους αιρετούς συναδέλφους για την συνεισφορά τους , ανάλογα την αρμοδιότητα του ο καθένας , στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας , στα μέλη του Δ. Σ. του ΔΟΠΠΑΤ και φυσικά στις υπαλλήλους του Οργανισμού , που δύο χρόνια τώρα στέκονται ισάξιες των απαιτήσεων και των υπηρεσιών του ΔΟΠΠΑΤ. Με αισιοδοξία και στόχο συνεχίζουμε ....

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ